Pokaži kategorije 
FILTERI
Filteri
Raspon cijena
Vrijeme isporuke:
Kompletan set sadrži
Vrsta seta
Boja
Vanjski material
Material stola
Materijal okvira/nosača
Broj sjedećih mjesta
Jastuci u setu
Stil
Filtriraj
Sortiraj prema:
sortiraj
filtriraj
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja
Novo

Set vrtnog namještaja Bistro bijela/bež

89,00 € / kom
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja
Novo

Vrtni set Hamburg Mini prirodni ratan 2+1

169,00 € / kom
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja
Proizvodi
iz kataloga

Vrtni set Lido Terrace Graphite

119,00 €
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja
Novo

Vrtni set Lido Terrace Taupe

129,00 €
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja
Novo

Vrtni set Venezia Terrace Graphite

149,00 €
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja
Novo

Vrtni set Venezia Terrace Taupe

149,00 €
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja
Novo

Drveni vrtni set Bistro 2+1

124,99 € / kom
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja

Vrtni set od umjetnog ratana Bistro stol + 2 stolice crna

59,99 € / set
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja

Vrtni set od umjetnog ratana Bistro stol + 2 stolice...

59,99 € / set
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja

Vrtni set okrugli stol + 2 stolice crna

79,99 € / set
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja

Vrtni set kvadratni stol + 2 stolice crna

74,99 € / set
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja

Balkonski set stol + 2 stolice crna

65,99 € / set
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja

Vrtni set Bistro sivi

99,00 € / kom
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja

Vrtni set od ratana Bahama 1 + 2 tamno smeđa/capuccino

199,00 € / kom
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja

Vrtni set od ratana Bahama 1 + 2 natur/krem

199,00 € / kom

Set: vrtni stolić i stolice

Vrt je jedinstveno mjesto, a opuštanje u vrtu jedna je od omiljenih aktivnosti u slobodno vrijeme. Vlastoručno njegovanje vrta, košnja travnjaka i briga za zelenilo omiljene su i popularne aktivnosti. Provođenje slobodnog vremena odmarajući se u vrtu također je jednako opuštajuće. No, odmor na otvorenom ne bi bio isti bez vrtnog namještaja. Vrtni namještaj je atraktivna oprema, ne samo u smislu funkcionalnosti, već i estetike - dobro posložen, moderan i suvremen set stola i stolica bit će dragulj na vašem travnjaku. Pogledajte kakvi će setovi stolova i stolica biti savršeni za vaš vrt, usporedite dostupne modele i odaberite najbolje opcije.

Vrtni setovi - Merkury.hr

Setovi vrtnog namještaja

Set vrtnog namještaja savršeno je rješenje za opuštanje na otvorenom. Ponuda dostupna na tržištu, kao i ponuda naše trgovine, vrlo je široka kada se radi o izboru vrtnih setova. Setovi se mogu sastojati od raznih komada namještaja, a najčešće uključuju: vrtne stolove i stoliće, vrtne stolice, vrtne fotelje, kutne garniture i trosjede ili dvosjede, taburee i male stolice. Dostupne su razne kombinacije i veliki broj uzoraka, boja i stilova. Set namještaja možete prilagoditi kako svojim potrebama i preferencijama, tako i stilu vrta koji ste odabrali na vašoj parceli. Opisi proizvoda i fotografije predloženih aranžmana sigurno će vam pomoći pri uređenju prostora i odluci o kupnji.

Vrtni stolovi i stolice

Među setovima vrtnog namještaja jedinstveni su primjer setovi stolova i stolica. Setovi stolova i stolica savršeni su za male vrtove, male terase i balkone u stambenim zgradama. Mali setovi stolova i stolica ne zauzimaju puno prostora i mogu se koristiti i kao vrtni blagovaonski setovi, kao i vrtni setovi za odmor. Vrtni stol i stolice klasični su setovi koje vlasnici vrtova još uvijek rado kupuju. Stol se može koristiti i kao mjesto za jelo, ali također će savršeno poslužiti za rad ili učenje. Zadovoljstvo posjedovanja seta stolova i stolica sigurno će cijeniti starije osobe - vrt će im tada postati mjesto za odmor, smirenje i opuštanje.

Od kojih su materijala izrađeni vrtni stolovi i stolice?

Za izradu setova stolova i stolica koriste se različiti materijali. Svaki materijal ima svoje prednosti i nedostatke, isplati se pogledati različite materijale i odabrati onaj koji vam najviše odgovara.

Drvo

Drvo je prirodan, ugodan materijal koji se rado uvodi u vrtove. Gotovo sav vrtni namještaj izrađen je od njega. Drvo je također izdržljiv materijal, no da bi bilo otporno na vremenske uvjete potrebno ga je dodatno zaštititi. Za zaštitu drva najčešće se koristi vanjska impregnacija za drvo ili druge impregnacije. Dodatno se namještaj može prekriti slojem bezbojnog laka ili laka koji će vašem namještaju dati željenu nijansu. Ovako zaštićeni drveni namještaj izdržat će loše vremenske uvjete, a vaši stolovi i stolice dugo će ostati vizualno atraktivni.

Metal

Metalni namještaj podrazumijeva trajne, čvrste i izdržljive setove. Metal zaštićen na odgovarajući način služit će vam dugi niz godina. Metalni namještaj često je sklopiv, pa zauzima malo prostora i može se spremiti u garažu ili na tavan. Kako bi bio udobniji, dobro je na njega još postaviti vrtne jastuke. Često se metal koristi samo za izradu okvira na koji se navlači drugi materijal - tkanina ili umjetni ratan.

Umjetni ratan

Vrtni namještaj od umjetnog ratana je novina, ali je stekao veliku popularnost i brzo se uvrstio u našu ponudu. Sam umjetni ratan je umjetno vlakno kojim se prekriva okvir od aluminija. Ovaj namještaj je izuzetno izdržljiv, čvrst i jednostavan za čišćenje. Namještaj od umjetnog ratana je također izuzetno otporan na nepovoljne vremenske uvjete, obilne padaline i sunčevo zračenje.

Plastika

To je najjeftiniji, ali ujedno i najmanje izdržljiv materijal. Plastični namještaj je lako dostupna opcija. Posljednjih sezona tržište se prilagodilo zahtjevima kupaca te se plastični namještaj može pronaći i u iznenađujućim, atraktivnim oblicima i modelima koji zadovoljavaju sve zahtjeve aktualnih modnih trendova.

Stolovi i stolice - najvažnije karakteristike

Materijal od kojeg će namještaj biti izrađen je bitan, ali postoji još dosta drugih karakteristika koje mogu prevagnuti kod kupnje određenog vrtnog seta. Pogledajte po čemu se izdvajaju setovi u našoj ponudi, koji sadrže stolić i stolice.

Funkcionalnost

Funkcionalnost će svakako biti karakteristika na koju će budući vlasnici datog seta obratiti pažnju. Obratite pozornost jesu li stolice dovoljno velike za udobno sjedenje, provjerite je li stolić stabilan i može li na ploču stolića stati sve ono što ćete obično htjeti staviti na nju. Set vrtnog stolića i stolica namijenjen je uglavnom za odmor i konzumiranje malih obroka. Pripazite da odaberete set čija se ploča lako čisti i otporna je na ogrebotine.

Udobnost

Izuzetno bitna karakteristika svakako će biti udobnost korištenja seta. Setovi stolića i stolica obično su setovi za dvije ili tri osobe. No, da bi sastanak uz kavu ili čaj bio uspješan, stolice moraju biti udobne. Pri kupnji u trgovini isplati se jednostavno sjesti na komad namještaja odabranog seta i procijeniti hoće li vam odgovarati. Kada se kupuje online, prvenstveno treba uzeti u obzir dostupne opise, komentare i mišljenja. Za udobnost, stolicama možete dodati jastuke i deke.

Skladištenje

Mogućnosti skladištenja svakako će biti važan element vezan uz vrtni namještaj. Sklopivi namještaj zasigurno će zauzeti malo prostora, stolicu ili stolić možete spremiti tijekom zime u garažu ili sjenicu. Veliki namještaj morat ćete pospremiti u kućicu za alat, vrtnu kućicu ili ga dobro prekriti pod sjenicom. Zato će u vrtu biti potrebna vrtna arhitektura.

Veličina

Obično će kod setova stola i stolica veličina stola biti najvažnija. Za mala uređenja, male vrtne prostore, balkone i terase bira se filigranski izrađeni namještaj, stolići i pripadajuće sjedalice. Za malo veća uređenja može se uspješno izabrati i veće popularne setove.

Boje i uzorci

U našoj trgovini nudimo setove stolova i stolica, popularne uzorke i boje. Dobro bi bilo da boje stola bude slične ili iste nijanse kao i boje stolica. Zahvaljujući tome, stil uređenja bit će ujednačen. Naša trgovina nudi širok izbor boja setova. Setovi u kojima dominira crna boja svakako su popularni. Bit će univerzalni i lako se mogu prilagoditi raznim uređenjima.

Cijena

Mnogima će sigurno biti presudna cijena seta. Troškovi seta će svakako ovisiti o materijalu od kojeg su elementi izrađeni, veličini pojedinog namještaja i kvaliteti izrade. Isplati se uložiti u kvalitetan, skuplji namještaj kako biste u njemu uživali više sezona.

Aranžmani sa setom vrtnog stolića i stolica

Stolovi i stolice savršeni su elementi uređenja. Od većih setova stola i stolica može se uspješno stvoriti blagovaonski set. Takav set će biti koristan za nedjeljne svečane ručkove, subotnje večernje roštilje, ali i za obroke s obitelji na otvorenom. Manji set savršena je opcija za balkon, terasu ili mali vrt. Tu možete organizirati večeri uz čaj, popiti jutarnju kavu ili doručkovati okruženi prirodnim zelenilom. Zahvaljujući tome, vaš će vrt postati ne samo reprezentativno mjesto, već i savršen element koji upotpunjuje vaš život i vaš odmor.

Vrtni namještaj - dodaci

Kako bi namještaj kojim uređujete vrt bio što udobniji, isplati se odlučiti se na nekoliko dodataka. Postoji nekoliko opcija, ali najpopularniji će svakako biti jastuci. Jastuke možete kupiti u trgovini ili ih sami sašiti. Takvi jastuci obično su izrađeni od spužve za tapeciranje i presvučeni vodootpornim materijalom. Vodootporni materijali zaštitit će jastuke ako ih zaboravite na kiši.