Pokaži kategorije 
FILTERI
Filteri
Raspon cijena
Vrijeme isporuke:
Pribor
Ljestve
Oblik
Visina (cm)
Filtracijska pumpa
Promjer (cm)
Filtriraj
Sortiraj prema:
sortiraj
filtriraj
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja

Okrugli bazen s okvirom 3,05 x 0,76 m 56677

87,99 € / kom
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja

Okrugli bazen s okvirom 3,66 x 0,76 m 56706

105,00 € / kom
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja

Čelični bazen Hydrium daska 5,49 x 1,32 561CS

1599,00 € / kom
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja
Novo

Metalni bazen Hydrium 460 x 120 cm, 56384

959,00 € / kom
Super proizvod
Proizvodi
iz kataloga
Posebna ponuda
Rasprodaja

Čelični bazen Hydrium 3,05 x 1,22 m 56566

749,00 € / kom

Bazeni s čeličnom konstrukcijom

Dolaskom ljeta ljudi sve više traže načine da se ohlade i da aktivno provedu svoje slobodno vrijeme. Iz tog razloga, sve popularniji postaju čelični bazeni, jer vam omogućuju plivanje u udobnosti vašeg vrta. Izdržljivi i čvrsti čelični bazeni osiguravaju sigurno korištenje i mnoštvo zabave. Uvjerite se sami zašto je dobro odlučiti se za bazene s čeličnom konstrukcijom.

Bazeni s čeličnom konstrukcijom - Merkury.hr

Bazeni s čeličnom konstrukcijom - najčešća pitanja

Koje su cijene bazena s čeličnom konstrukcijom?

Čvrsti bazeni s čeličnom konstrukcijom su modeli koji impresioniraju svojom izdržljivošću i stabilnošću. Poseban dizajn i upotreba visokokvalitetnih materijala jamstvo su sigurnosti i dobre zabave. Iz tog razloga, međutim, bazeni imaju prilično visoke cijene - obično koštaju od 1500 do čak 2000 eura. Ako želite dodatno urediti okolni prostor ili ako planirate ukopati bazen u zemlju i obložiti ga, morate biti spremni potrošiti do nekoliko tisuća eura. Visoka cijena osigurava sigurnost i zabavu dugi niz godina u udobnosti vlastitog vrta.

Jesu li bazeni s čeličnom konstrukcijom prikladni za ukopavanje?

Veliki bazeni s čeličnom konstrukcijom prikladna su alternativa betoniranim bazenima. Ukopavanje takvog bazena u vrtu obično ne uzrokuje mnogo poteškoća i omogućuje vam stvaranje udobnog i ugodnog mjesta za opuštanje. Radove vezane uz kopanje moguće je izvesti pomoću bagera, a dodatno oblaganje čeličnog bazena i izgradnja terase učinit će proizvod ugodnim za korištenje, a u prostoru vrta izgledat će zadivljujuće.

Što su bazeni s čeličnom konstrukcijom?

Bazeni s čeličnom konstrukcijom su veliki spremnici koji su izrađeni od izdržljivog pocinčanog čelika. Materijal je izuzetno izdržljiv, što bazen čini solidnom opcijom na dugi niz godina. Ovi jedinstveni bazeni dizajnirani su za samostalnu montažu, čelični bazen vrlo je jednostavno postaviti i za nekoliko sati bez ikakvih problema spreman je za korištenje.

Različite veličine bazena s čeličnom konstrukcijom, dostupne u našoj ponudi, omogućit će vam da odaberete proizvod koji će se lako uklopiti u prostor vašeg vrta. Bazeni se također mogu koristiti kao ukopani modeli, ali imajte na umu da takva konstrukcija može zauzeti više prostora, pa biste trebali dobro izmjeriti sve dimenzije tako da u budućnosti nećete morati mijenjati cjelokupni dizajn.

Kako izgleda bazen s čeličnom konstrukcijom?

Čelični bazen je izdržljiv i robustan proizvod. Struktura pomalo podsjeća na bazene s metalnom konstrukcijom. Svoju trajnost duguje i korištenim materijalima i jedinstvenoj konstrukciji. Zidovi, gornji rub bazena i okvir u cijelosti su izrađeni od pocinčanog čelika. Pocinčani čelik izuzetno je otporan na koroziju i mehanička oštećenja, zahvaljujući čemu će bazen izgledati lijepo i služit će vam mnogo sezona.

Mnogi modeli bazena s čeličnom konstrukcijom imaju dodatni premaz s unutarnje strane koji sprječava blijeđenje boje ili pucanje tijekom izloženosti sunčevim zrakama - premaz je otporan na UV zračenje, tako da će bazen uvijek izgledati elegantno i primamljivo.

Izuzetno izdržljivi materijali koji se koriste za izradu bazena s čeličnom konstrukcijom čine da bazen može stajati u vašem vrtu tijekom cijele godine. Estetski premazi olakšat će vam integraciju bazena u uređenje krajolika i vrta. Modeli čeličnih bazena također su savršeni kao ukopani bazeni u zemlji. Izdržljivi čelični modeli ne moraju se demontirati prije zime.

Zašto odabrati bazen s čeličnom konstrukcijom?

Bazen s čeličnom konstrukcijom ima puno prednosti. Ovi modeli odlikuju se prvenstveno velikom čvrstoćom i višesezonskom trajnošću, a kao rezultat toga, oni postaju sve popularniji. Izdržljiv okvir, gornji profili i zidovi otporni su na koroziju i oštećenja. To ovakvu kupovinu čini isplativom investicijom za mnogo sezona.

U takvom bazenu bez problema možete plivati i zabavljati se u vrućim danima. Velika konstrukcija bazena ponekad je ojačana čeličnom stražnjom stranom. Ponuda bazena može biti raznolika, stoga vrijedi provjeriti veličinu bazena tako da se sastavljeni bazen lako može uklopiti u prostor koji je za to namijenjen.

Kako sastaviti bazen s čeličnom konstrukcijom?

Prednosti proizvoda uključuju i jednostavnost sastavljanja. Jednostavne i jasne upute za montažu, svi potrebni elementi i alat pomoći će u sastavljanju bazena čak i onima koji nemaju iskustva s "uradi sam" vještinama.

Brza montaža nesumnjivo je velika prednost čeličnih bazena. Sistem spajanja dodatne opreme također je jednostavan. Pumpe, filteri i grijači mogu se lako spojiti na bazene, jer mnogi modeli u stijenkama već imaju odgovarajuće rupe za mlaznice. Zahvaljujući tome pumpa i skimmer radit će savršeno.

Ponuda čeličnih bazena uključuje modele u koje se jednostavno može ugraditi dodatna rasvjeta. Zahvaljujući tome, u bazenima će bit moguće plivati čak i po mraku. Bazen opremljen svjetlima bit će atraktivniji i zanimljiviji.

Kako se dobro brinuti o bazenu s čeličnom konstrukcijom?

Održavanje i briga o čeličnom bazenu obično ne stvara dodatne troškove. Kemikalije i pumpe koje se koriste za vodu u bazenu u stanju su pobrinuti se za čistoću bazena. Čelik otporan na hrđu također ne zahtijeva nikakve posebne tretmane, zahvaljujući čemu će bazen dugo biti lijep i funkcionalan.

Ako se odlučite za ukopani bazen, tada će bazen s čeličnom konstrukcijom bit izvrsno rješenje. Visoka nepropusnost i trajnost osigurat će dobro stanje vanjskih ili unutarnjih zidova bazena. Iz tog razloga, naši kupci sve češće biraju metalne modele i u našoj trgovini jako su popularni.

Zainteresirani ste za kupnju? Pogledajte našu ponudu, kupite naše proizvode i nećete biti razočarani.