Uništivač korova GLORIA Thermoflamm bio Classic PLUS

28,99 € / kom

Uništivač korova GLORIA Thermoflamm bio Classic PLUS

Šifra proizvoda: 8088576

28,99 € / kom


28,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: BAUMAX

Šifra proizvoda: 8088576

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Informacije o proizvodu

Odstranjivanje korova toplinom bez upotrebe kemijskih sredstava - pomoću Thermoflamm bio Classic PLUS možete jednostavno i udobno ukloniti korov i divlje raslinje. Upotreba uređaja je fleksibilna, posebno na teško dostupnim mjestima poput vanjskih stepenica ili uglova vaše terase. S temperaturom plamena do 1,000 °C, Thermoflamm bio Classic PLUS učinkovito i dugoročno uklanja korov.
Uređaj se usmjerava na udaljenost od otprilike 3 cm iznad korova, pri čemu toplina prodirže duboko u korijenski sustav i uzrokuje koagulaciju stanične tekućine u biljnim stanicama. Stanični zidovi pucaju zbog širenja, osiguravajući ne samo kratkotrajne rezultate već i trajno uklanjanje korova.
Zahvaljujući automatskom paljenju (piezo paljenje), upravljanje uređajem je jednostavno i sigurno. Zahvaljujući udobnoj duljini od 87 cm, korov se može uklanjati s vapošivačem stojeći - kraj je napornom čupanju korova s pognutim leđima. Uz to, zahvaljujući težini od 1,4 kg, Thermoflamm bio Classic uređajem se lako rukuje.
Nakon upotrebe zaustavite dovod plina na mjestu ručke, odvrnite ponovno zatvorenu plinsku kartušu i spremite je za sljedeću upotrebu.
Thermoflamm bio Classic PLUS također odlično služi za paljenje ugljena tijekom roštiljanja i drva u kaminu. Držite uređaj nekoliko sekundi iznad roštiljskog ugljena, i ugodno veče s roštiljanjem može početi za nekoliko minuta.

Tehnički podaci

• Rad s plinskim punjenjem
• DVGW / GS testirano
• Težina 1,4 kg
• Duljina 87 cm
• Ergonomska drška
• Uključena 1 plinska punjenja