Set vrtnog namještaja 2+1+1 crni

105,00 € / kom

Set vrtnog namještaja 2+1+1 crni

Šifra proizvoda: 8032487

105,00 € / kom


Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: BAUMAX

Šifra proizvoda: 8032487

Dostupnost:: trenutno nedostupan

Dimenzije sofe:
112x73x74 cm
Broj sjedećih mjesta:
4
Jastuci u setu:
ne
Boja namještaja:
crna
Materijal ploče stola:
kaljeno staklo
Materijal konstrukcije:
metal
Fotelja uključena u set:
da
Klupa uključena u set:
da
Stolić uključen u set:
da

Zaboravite na dosadan i neudoban vrtni namještaj. Otkrijte novi set vrtnog namještaja koji će vas oduševiti svojim dizajnom, udobnošću i kvalitetom. Set se sastoji od dvije fotelje, trosjeda i stola sa staklenom pločom. Namještaj ima crni metalni okvir koji je lagan i čvrst. Sjedala i nasloni izrađeni su od tekstilena koji je mekan, izdržljiv i jednostavan za čišćenje. Tekstilen je prozračan i brzo se suši, te pruža ugodan osjećaj hladnoće i svježine.
Predstavljeni set vrtnog namještaja savršen je za vrt, terasu ili balkon, gdje možete uživati u jelu, razgovoru ili opuštanju na otvorenom. Namještaj se lako sastavlja i premješta, pa ga možete rasporediti kako god želite. Ovaj set vrtnog namještaja pristaje svakom vrtnom stilu zahvaljujući modernom i minimalističkom dizajnu. Crna boja je moderna i lako se kombinira s drugim namještajem i dodacima.
Nemojte odgađati i naručite ovaj set već danas. Iskoristite atraktivnu ponudu i uživajte u ljepoti i funkcionalnosti vrtnog namještaja. Izvrstan je izbor za ljude koji cijene udobnost, eleganciju i kvalitetu. Ne dajte da vas itko prestigne i naručite set vrtnog namještaja već danas i uživajte u njegovoj ljepoti i funkcionalnosti.

Proizvodi iz te iste serije
Preporučeni proizvodi