Prsluk Swim Safe Abc 18-30 kg 3-6 32034

6,99 € / kom

Prsluk Swim Safe Abc 18-30 kg 3-6 32034

Šifra proizvoda: 8035450

6,99 € / kom


6,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: INTEX

Šifra proizvoda: 8035450

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Pružite svom djetetu dodatnu slobodu u vodi i veću sigurnost uz prsluk za plivanje na napuhavanje Swim Safe ABC™ WonderSplash™.

Ovaj prsluk na napuhavanje za plivanje Korak B savršen je za djecu od 3-6 godina. Ima 2 kopče koje se brzo otkopčavaju sigurne za djecu i 3 zračne komore koje služe za sigurnost i plutanje, tako da vaše dijete može sigurno dulje uživati u vodi, čak i ako još nije spremno za samostalno plivanje.       

Program Bestway® Swim Safe ABC korak po korak počinje od plivača s korakom A, predviđenim za bebe i malu djecu, koje trebaju maksimalnu podršku.
Korak B prsluci za plivanje su za malu djecu koja počinju stjecati samopouzdanje, ali još ne znaju samostalno plivati, a korak C rukavice za plivanje su za djecu koja počinju učiti osnove plivanja.                
 
Sa žarkom žutom bojom koja privlači pažnju te lakim napuhavanjem, ispuhavanjem i spremanjem, prsluk za plivanje Swim Safe ABC WonderSplash Vest može se lako spremiti za sljedeći dan zabave vašeg djeteta!

Dopuštena težina: 18-30 kg
Korak B: Osnove u vodi - idealno za djecu koja počinju samostalno plivati
Lijepi crteži
2 podesive kopče sigurne za djecu
Čvrsta struktura na napuhavanje osigurava plutanje u vodi
Sadržaj: 1 prsluk za plivanje

Upoznavanje djece s vodom nikada nije bilo lakše nego uz Bestway® pomagala za plivanje. Osmišljeni posebno za bebe i malu djecu koja još ne mogu samostalno biti u vodi, pružaju potporu, a ujedno osiguravaju zabavu. Sustav pomagala za plivanje omogućuje da se djeca postepeno upoznaju s plivanjem vlastitim tempom, nudeći tri vrste pomagala za plivanje. Pomagala za plivanje korak A namijenjena  su bebama i maloj djeci kojima je potrebna maksimalna podrška. Korak B prsluci su za malu djecu, koja počinju stjecati samopouzdanje, ali još ne znaju samostalno plivati. Korak C rukavice za plivanje su za djecu koja počinju učiti osnove plivanja.