Maniac uklanjanje vodenih mrlja i minerala 500 ml pro car detailing

14,99 € / kom

Maniac uklanjanje vodenih mrlja i minerala 500 ml pro car detailing

Šifra proizvoda: 2719009

14,99 € / kom Jedinična cijena: 29,98 € / l


14,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: MA-FRA

Šifra proizvoda: 2719009

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Marka:
MA-FRA
Zapremina:
500 ml
Područje primjene:
Uklanjanje mrlja od vode i minerala

Sredstvo je spremno za uporabu, jednostavno za korištenje i nije abrazivno jer kemijski otapa prljavštinu.
Učinkovito uklanja mineralne nečistoće (vapnenac, ostatke soli, čvrste čestice, hrđu i slično), površinsku oksidaciju, kamenac i mrlje od kisele kiše sa prozora i karoserije.

Prednosti proizvoda:

  • Sredstvo je spremno za uporabu, jednostavno za korištenje i nije abrazivno jer kemijski otapa prljavštinu.
  • Učinkovito uklanja mineralne nečistoće (vapnenac, ostatke soli, čvrste čestice, hrđu i slično), površinsku oksidaciju, kamenac i mrlje od kisele kiše sa prozora i karoserije.
  • Snažan, učinkovit i siguran na lakiranim površinama.
  • Idealno za korištenje prije nanošenja anti-kišne tvari ili nano brtvila.
  • Idealno za poboljšanje prianjanja zaštitnog brtvila, premaza ili voska
  • Idealno za sve površine: lak, staklo, plastika i krom.

Upute za uporabu:

  • Za ograničena mjesta, nanesite izravno na površinu, ostavite 30 sekundi i zatim obrišite vlažnom krpom od mikrovlakana kao što je naša krpa "Polishing Cloth". Zatim završite tretman drugom mekom i čistom krpom od mikrovlakana.
  • Za tvrdokorne mrlje, ponovite postupak, ostavljajući proizvod maksimalno 60 sekundi kako biste osigurali da se proizvod ne osuši na karoseriji.
  • Kod čišćenja prednjeg i stražnjeg stakla preporučujemo da očistite polovicu stakla i zatim isperete.
  • Za mrlje od kamenca na karoseriji, nanesite proizvod izravno i ravnomjerno na površine i armaturnu ploču, koristeći jastučić kao što je naš Microfiber Pad. Na kraju, isperite površinu čistom vodom prije nego prijeđete na sljedeću ploču.
  • Za teško dostupne dijelove kao što su oznake, brave, matice kotača ili letvice, koristite četku s mekim vlaknima za širenje / nanošenje proizvoda.

Preporuke:

Pazite da površina vozila nije vruća ili da je vozilo prethodno u hladu. Prije nanošenja preporučujemo da operete i osušite tretiranu površinu kako bi eventualne mrlje bile vidljivije. Ostavite proizvod da djeluje ne dulje od 60 sekundi kako biste spriječili „halo“ efekte.

Često postavljana pitanja:

Zašto je važno ukloniti kamenac s površine?

Kamenac na površini djeluje slično kao zubni kamenac na našim zubima. Zubni kamenac nastaje zbog mineralnih naslaga koje se tako jako učvrste za zub da se ne mogu ukloniti običnom četkicom za zube. Nije odmah vidljivo, ali s vremenom, kako se ukorijeni, može prouzročiti ozbiljne štete. Isto vrijedi i za naša vozila, kamenac se sastoji od ostataka koji se ne mogu ukloniti samo općim pranjem. Nastanjuje se na mjestima gdje se zadržava voda, kao što su sedla matica kotača, letvice ili amblemi. Kada se nakupi, potamni boju karoserije i zaprlja stakla. To znači da se mora ukloniti proizvodom "MANIAC - uklanjanje mrlja od vode i minerala", specifičnim proizvodom koji može otopiti kamenac uz poštivanje materijala na koje je pričvršćen. Između ostalog, kamenac se ne može ukloniti mehaničkom dekontaminacijom pomoću štapića „Clay bar“. Kako bi se otopili vapnenački minerali koji stvaraju kamenac potrebno je izvršiti kemijsko dekontaminiranje sredstvom "MANIAC - uklanjanje vodenih mrlja i minerala". Međutim, tu se ne radi o jedinim nečistoćama koje se mogu pojaviti na automobilu. Ako pronađete onečišćenje mineralima željeza prouzročeno onečišćenjem, možete ga ukloniti s "MANIAC - sredstvom za uklanjanje željeza". Više možete saznati ako pogledate odgovarajući video. Rezultat će biti očišćena površina kao nova.

Kako mogu provjeriti jesam li u potpunosti dekontaminirao površinu od kamenca?

Za provjeru samo upotrijebite mlaz vode. Ako vidite da voda teče niz površinu vozila u obliku kompaktnog filma, možete biti sigurni da je površina potpuno očišćena.

Da li bi sredstvo „MANIAC - UKLANJANJE VODENIH MRLJA I MINERALA“ trebalo koristiti na mokrim ili suhim vozilima?

Zavisi od vrste kontaminiranja. Ako je kontaminiranje ograničeno ili lokalizirano, radite na suhoj površini uz čišćenje na licu mjesta. Za velika i jaka onečišćenja nanesite proizvod na mokar automobil ili na prozore.

Što učiniti ako je automobil potpuno zaprljan kamencem?

U slučaju jakog onečišćenja, poput mrlja koje nastaju udarom vode iz sustava za navodnjavanje ili nakon ispiranja posebno tvrdom vodom, ili ako primijetite mutnu i neprozirnu karoseriju, preporučujemo temeljito pretpranje sredstvom " MANIAC - pretpranje za pištolje za pjenu" i sa sredstvom "MANIAC - šampon za crne površine ili površine s folijom".