Maniac sredstvo za čišćenje interijera 500 ml pro car detailing

12,99 € / kom

Maniac sredstvo za čišćenje interijera 500 ml pro car detailing

Šifra proizvoda: 2719007

12,99 € / kom Jedinična cijena: 25,98 € / l


12,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: MA-FRA

Šifra proizvoda: 2719007

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Marka:
MA-FRA
Zapremina:
500 ml
Područje primjene:
Interijer

Sredstvo za čišćenje unutrašnjosti, sigurno, nježno i iznimno učinkovito: prodire u prljavštinu i otapa je bez ostavljanja tragova.
Trajno uklanja tvrdokornu miješanu prljavštinu poput mrlja koje sadrže organske i anorganske ostatke: koja je otporna smjesa koju je teško ukloniti klasičnim deterdžentima dostupnim na tržištu.

Prednosti proizvoda:

  • Sredstvo za čišćenje interijera, nježno i iznimno učinkovito: prodire u prljavštinu i otapa je bez ostavljanja tragova.
  • Trajno uklanja tvrdokornu miješanu prljavštinu poput mrlja koje sadrže organske i anorganske ostatke: koja je otporna smjesa koju je teško ukloniti klasičnim deterdžentima dostupnim na tržištu.
  • Dekontaminiranje, čišćenje i učinak protiv mirisa: proizvod je prošao stroge virucidne testove • UNI EN 14476 i baktericidne testove • UNI EN 1276 • UNI EN 13697
  • Ne opterećuje vlakna, već ih omekšava, oživljava boje i ne isušuje kožu, ostavljajući homogenu površinu bez mrlja na plastičnim materijalima.
  • Idealno za moderne automobile gdje postoji kombinacija različitih materijala kao što su koža, mikrofibra, aluminij i karbon.
  • „Odour Stop“ tehnologija koja trenutačno neutralizira neprijatne mirise.

Upute za uporabu:

Sredstvo „MANIAC – sredstvo za čišćenje interijera“ prošlo je stroge međunarodne testove virucidnog i baktericidnog djelovanja koje provode nezavisni vanjski laboratoriji akreditirani od strane ISO 17025:2005.
Proizvod ravnomjerno nanesite izravno na tretiranu površinu te obrišite suhom i čistom krpom od mikrovlakana. Za srednju ili jaku prljavštinu, ravnomjerno raspršite proizvod po površini i razmažite četkom s mekim vlaknima dok se ne stvori pjena. Zatim sredstvo prebrišite mekom vlažnom krpom od mikrovlakana, a na kraju suhom krpom površinu osušite do kraja.

Razređivanje:

  • Izvanredno čišćenje ili teška zaprljanost: proizvod koristite nerazrijeđen.
  • Srednje onečišćenje: proizvod razrijedite u omjeru 1: 1 (1 dio sredstva na 1 dio vode).
  • Rutinsko čišćenje: proizvod razrijedite u omjeru 1: 3 (1 dio sredstva na 3 dijela vode).

Potrebna oprema:

Trebat će Vam sljedeće:

  • Krpe od mikrovlakana, suhe i čiste, za čišćenje.
  • Krpa od mikrovlakana, mekana i vlažna, za finalnu doradu.
  • Kist i četka s mekim čekinjama.
  • Mjerna bočica za dobivanje željenog razrjeđenja.

Preporuke:

Prije početka faze čišćenja uvijek pažljivo usisajte sjedala i putnički prostor kako biste izbjegli neugodne tragove na tkaninama.


Često postavljana pitanja:

Što treba učiniti prije čišćenja interijera?

Izvadite osobne stvari iz džepova i odjeljaka za pohranu. Pažljivo usisajte prostirke, tepihe, sjedala, pretince i prtljažnik. Pažljivo usisavanje površine prije njegovanja uklonit će grubu prljavštinu i smanjiti prisutnost prašine i organskih ostataka. Uklanjanje osobnih stvari omogućuje Vam udoban pristup cijelom interijeru bez nedostatka prostora. Time se omogućuje učinkovitije i brže uklanjanje nečistoća te osigurava puna efektivnost proizvoda.

Kako mogu spriječiti stvaranje mrlja ili pruga tijekom sušenja?

Temeljitim usisavanjem i nanošenjem proizvoda po cijeloj površini, a ne samo na mjestima gdje se nalazi prljavština.

Koliko često koristiti proizvod?

Proizvod je toliko nježan da se može koristiti svakodnevno za brzo i učinkovito uklanjanje prljavštine (dekontaminiranje) bez negativnog utjecaja na površine. Ovisno o omjeru razrjeđivanja, proizvod je savršen i za unutarnje pranje ili za sigurno pranje, a bez ostataka uklanja i tvrdokorne prljavštine ili mrlje sa svih materijala.