Maniac sredstvo za čišćenje i odmašćivanje stakla 500 ml pro car detailing

11,99 € / kom

Maniac sredstvo za čišćenje i odmašćivanje stakla 500 ml pro car detailing

Šifra proizvoda: 2719006

11,99 € / kom Jedinična cijena: 23,98 € / l


11,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: MA-FRA

Šifra proizvoda: 2719006

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Marka:
MA-FRA
Zapremina:
500 ml
Područje primjene:
Prozor

Proizvod ne oštećuje već postavljenu zaštitu stakla. Uklanja i najtvrdokorniju prljavštinu i masnoću sa stakla.

Prednosti proizvoda:

  • Ne oštećuje već postavljenu zaštitu stakla.
  • Brza i jednostavna uporaba: Uklanja i najtvrdokorniju prljavštinu i masnoću sa stakla.
  • Uklanja kamenac i masne tvari sadržane u elektroničkim cigaretama.
  • Tehnologija Zero Streaks™: brzo se suši bez ostavljanja tragova ili mrlja.
  • Ne sadrži amonijak.
  • Neće zaprljati niti oštetiti bilo koji materijal s kojim dođe u kontakt, uključujući i mekše tkanine kao što je Alcantara®, koža ili drugi materijali koji pokrivaju armaturnu ploču.
  • Prikladno za sve vrste stakla, uključujući i zatamnjena stakla.
  • Prijatan i osvježavajući miris.

Upute za uporabu:

Proizvod prskajte izravno na prljavo staklo i obrišite čistom krpom od mikrovlakana. Zatim temeljito prebrišite proizvod drugom čistom i suhom krpom od mikro vlakana dok površinu potpuno ne osušite. Prilikom čišćenja stakala u unutrašnjosti proizvod nanesite na krpu kako biste izbjegli kontaminiranje ostalih dijelova vozila.

Mehanizam djelovanja:

Čišćenje prozora i staklenih površina nije potrebno samo kao zadnji korak do savršenog pranja, već i radi poboljšanja vidljivosti i sigurnosti tijekom vožnje. Jedna od najvećih poteškoća je uklanjanje sredstva za čišćenje koje često ostavlja tragove ili naslage na površini što znači da je potrebno poduzeti nekoliko koraka da bi se postigao željeni rezultat. Sredstvo „MANIAC - sredstvo za čišćenje i odmašćivanje stakla“ se koristi brzo i jednostavno: djeluje dubinski, uklanjajući sve vrste prljavštine, čak i masne tragove poput otisaka prstiju, sa svih vrsta prozora i stakla, čak i zatamnjenih prozora ili zaslona digitalnih uređaja.

U putničkom prostoru uklanja masne tvari i glicerin sadržan u parama e-cigareta - takozvane zamjenske „swap“ nečistoće. Daje tretiranoj površini učinak odbijanja ulja koji smanjuje stvaranje otisaka prstiju na tretiranoj površini.

Na vanjskoj strani vozila uklanja sve vrste nečistoća, čak i masne tragove ili kamenac, ali je inertan na prethodno nanesena zaštitna sredstva i tako osigurava njihovo očuvanje. Zahvaljujući tehnologiji „Zero Streaks Technology“, brzo se suši bez ostavljanja mrlja ili tragova. Osim toga, ne sadrži amonijak ili metanol i inertan je na bilo koji materijal s kojim dođe u kontakt, čak i na najosjetljivije kao što su Alcantara®, koža, zasloni osjetljivi na dodir ili zasloni protiv odsjaja (unutra) i kromirane trake na površini vozila. Na kraju, ali ne manje važno, njegova ugodna aroma osvježava interijer.

Često postavljana pitanja:

Zašto bih trebao koristiti "MANIAC - SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE I ODMAŠĆIVANJE STAKLA" umjesto kućnog sredstva za pranje prozora?

Sredstva za kućanstvo imaju slabiji učinak čišćenja i, prije svega, manje su prikladna za različite materijale koji se nalaze u eksterijeru i interijeru automobila. Ovi proizvodi često sadrže nerafinirani amonijak ili alkohol, a to znači tvari koje su posebno štetne za neke vrste materijala koji se nalaze kako na vanjskim površinama automobila, tako i posebno u njegovom interijeru.

Uz to, "MANIAC - sredstvo za čišćenje i odmašćivanje stakla" ima učinak odbijanja ulja što smanjuje stvaranje otisaka prstiju na tretiranim površinama i stoga je posebno pogodan za čišćenje zaslona osjetljivih na dodir.

Može li ukloniti masne tvari i glicerol sadržan u parama iz elektroničkih cigareta - takozvane zamjenske „swap“ nečistoće?

Da, njegova moć odmašćivanja uklanja ostatke glicerola koje ostavlja dim e-cigarete.

Postoje li neke specifične točke na koje moram obratiti pozornost u ovoj fazi?

Kod čišćenja rolo prozora na vratima, počnite s čišćenjem spuštanjem prozora nekoliko centimetara. To će osigurati da i oni dijelovi prozora koji su inače prekriveni brtvom budu očišćeni kada je prozor potpuno zatvoren. Ne zaboravite pažljivo očistiti ogledala. To će spriječiti neugodne refleksije tijekom vožnje i ukloniti posljednje tragove vode nakon pranja.