Maniac sredstvo za čišćenje Alcantara® 500 ml pro car detailing

14,99 € / kom

Maniac sredstvo za čišćenje Alcantara® 500 ml pro car detailing

Šifra proizvoda: 2718999

14,99 € / kom Jedinična cijena: 29,98 € / l


14,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: MA-FRA

Šifra proizvoda: 2718999

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Marka:
MA-FRA
Zapremina:
500 ml
Područje primjene:
Koža

Specifično sredstvo za čišćenje odobreno od strane Alcantara® namijenjeno za izravnu uporabu.

  • Iznimno siguran sastav: poštuje boju i teksturu, čini ju mekom na dodir.
  • Učinkovit na otporne mrlje i bez promjene boje.
  • VOC FREE, ne sadrži hlapljiva otapala ili alkohol.
  • Poseban sastav koji prodire u prljavštinu i otapa ju čak i na lokaliziranim mrljama.
  • Također idealno za često čišćenje i održavanje.
  • Trajno uklanja mješovite nečistoće koje sadrže organičke ostatke: kompleksna mješavina koju je teško ukloniti klasičnim pripravcima za čišćenje dostupnima na tržištu.
  • Svježi čisti miris s učinkom od neugodnih mirisa.

Upute za uporabu:

Pripravak ravnomjerno raspršite na male površine (npr. najprije sjedalo, a zatim naslon), naime, nemojte koristiti pretjeranu količinu pripravka, da se površina ne smoči. Pripravak nemojte ostavljati da se na tkanini osuši. Zatim nastavite čistiti četkom s mekim dlakama laganim pritiskom i kružnim pokretima, kako bi vlakna zahvaljujući deterdžentskom djelovanju pripravka bolje popustila nečistoće. Posebnu pažnju obratite na područja sa mrljama ili prugama.
Na kraju uz lagani pritisak koristite čistu, suhu krpu od mikrovlakna, kako biste uklonili nečistoće uhvaćene unutar vlakana Alcantare.
Na ovaj način nastavite po cijelom području, a ne samo na jednoj mrlji ili dijelu tkanine. Preporučamo da pripravak „MANIAC - sredstvo za čišćenje Alcantara®“ redovito koristite, razrjeđujete ga u omjeru 1:1, kako bi unutrašnjost vašeg vozila stalno bila kao nova i lijepo mirisala.

Mehanizam djelovanja:

Alcantara® je netkani tekstilni materijal sastavljen od 68 % koaguliranog poliesterskog mikrovlakna i preostalih 32 % s poliuretana, stoga je izdržljiva i otporna. Alcantara je izuzetno otporan, ali i mekan materijal, pogodan za višestruku primjenu. Glavna područja uporabe su automobilska industrija, industrija namještaja, jahti, odjeće i mode.

U automobilima se često koristi za oblaganje elemenata interijera, a kao što su sjedala, upravljač, nadzorna ploča i često ga nalazimo u kombinaciji s drugim materijalima, poput kože, tkanine ili metala te umetaka od karbonskih vlaka. Stoga je za rješavanje problema vezanih uz određene mrlje ili mrlje pruge potrebno temeljito čišćenje, odnosno redovito (održavanje) i izvanredno čišćenje.

Još jedna od karakteristika ovog materijala je njegova mekoća na dodir, koja osim estetskog izgleda osigurava veliku otpornost i bolje prianjanje. Stoga se često koristi na upravljačima i trkaćim komponentama.
Pripravak MANIAC - sredstvo za čišćenje Alcantara® siguran je na svim tim materijalima, te je postupak čišćenja brz i učinkovit, čak i na višeslojnoj prljavštini, poput prašine koja uključuje organske ostatke: kompleksna mješavina koju je vrlo teško otkloniti klasičnim sredstvima za čišćenje koji su trenutno dostupni na tržištu.
Proizvod ne sadrži VOC, svježeg i čistog mirisa s učinkovitim učinkom protiv neugodnih mirisa, što ga čini idealnim za čišćenje cijelog putničkog prostora.

Do kojih poteškoća može doći prilikom čišćenja sa Alcantare®?

Alcantara® ne smije biti pretjerano mokra. Navikli smo proizvod nanositi izravno na površinu koju čistimo, stoga smo razvili inovativnu formulu koja čisti temeljito, te istovremeno nježno, bez isušivanja ili bojanja materijala.

Zašto površinu prije čišćenja moram usisati?

Prašina stvara tragove. Zamislite čišćenje poda: sve dok ga dobro ne pometete, ne možete ga dobro oprati, jer bi na njemu tijekom faze sušenja ostale mrlje i pruge. Također je potrebno obratiti pažnju na usisavanje skrivenih mjesta, kutova ili prostora ispod stolica. Isti princip vrijedi i prilikom čišćenja unutrašnjosti automobila. Ako površinu pažljivo ne usišete, kako biste uklonili prašinu i ne usišete skrivena mjesta, riskirate da će nakon sušenja postojati tragovi.

Koliko dugo nakon pranja moram čekati da bih automobil mogao koristiti?

Ako čistite po malim dijelovima, površinu nećete toliko smočiti i spriječit ćete da se "namoči": što znači da automobil možete koristiti odmah nakon pranja.

Mogu li proizvod razrijediti?

Proizvod je spreman za uporabu, tako da ga nije potrebno razrjeđivati. Odobrila ga je Alcantara® i nježan je prema svim materijalima s kojima dolazi u dodir.