Maniac šampon za crnu površinu ili površinu s folijom 500 ml pro car detailing

15,99 € / kom

Maniac šampon za crnu površinu ili površinu s folijom 500 ml pro car detailing

Šifra proizvoda: 2719002

15,99 € / kom Jedinična cijena: 31,98 € / l


15,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: MA-FRA

Šifra proizvoda: 2719002

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Marka:
MA-FRA
Zapremina:
500 ml
Područje primjene:
Vanjski

Redovitim korištenjem proizvod uklanja sivu patinu koja se stvara na crnoj i mat boji te vraća izvorni sjaj. Formula bogata mineralnim sekvestrantima koja sprječava stvaranje mrlja od kamenca tijekom faze sušenja.

Prednosti proizvoda:

  • 2 u 1: šampon koji daje sjaj i djeluje protiv mrlja od kamenca u jednom proizvodu.
  • Redovitim korištenjem proizvod uklanja sivu patinu koja se stvara na crnoj i mat boji te vraća izvorni sjaj. Formula bogata mineralnim sekvestrantima koja sprječava stvaranje mrlja od kamenca (vodene mrlje) tijekom faze sušenja.
  • Izvrstan proizvod koji štedi novac zahvaljujući velikim omjerima razrjeđivanja do 1: 300 (1 dio sredstva na 300 dijelova vode).
  • Njegov sastav uklanja mikrofilm kamenca koji nastaje nakon pranja.
  • Namijenjeno za dubinsko i nježno pranje s učinkom dekontaminiranja crnih automobila, automobila s PPF folijom ili automobila s mat površinom.
  • Nježno i dubinski uklanja i najtvrdokorniju prljavštinu.
  • Revitalizira i pomlađuje lak ili zaštitni ljepljivi film PPF (PPF - Paint Protection Film).
  • Odlično lubriciranje stvara sklisku površinu koja omogućuje klizanje rukavice bez rizika od malih ogrebotina ili kružnih ogrebotina.
  • Potpuno siguran za korištenje na bilo kojoj vrsti nano premaza.

Upute za uporabu:

Ručno pranje s kantom - razrjeđivanje 1: 300 (4 čepa proizvoda razrijedite u 8 l vode). Zatim upotrijebite drugu kantu čiste vode da isperete rukavicu za pranje. Počnite odozgo i uvijek na mokrom vozilu, s mekom spužvom ili rukavicom za čišćenje od mikrovlakana. Nastavite u malim područjima i isperite rukavicu u kanti vode prije nego prijeđete na sljedeću ploču. Operite cijelo vozilo, nemojte dopustiti da se šampon osuši šamponom. Za posebno prljave ili mat površine, stavite nekoliko kapi na rukavicu za mokro pranje i utrljajte na mokro vozilo. Isperite vozilo od vrha prema dolje s vodom pod tlakom. Tijekom faze sušenja preporučujemo nanošenje našeg proizvoda „MANIAC - detailer – eksterijer“ na mokru površinu i sušenje pomoću naše krpe od mikrovlakana Super Dryer.

Mehanizam djelovanja:

Vozila s tamnom bojom su elegantna, ali zahtijevaju više pažnje za čišćenje jer će svaka mala ogrebotina ili mrlja biti mnogo uočljivija nego kod drugih boja. S druge strane, kod sjajnih površina, prljavština i mineralne nečistoće imaju tendenciju da zamute boju. S druge strane, ako automobil ima mat površinu, ona će biti mnogo poroznija i veća je vjerojatnost da će inkapsulirati prljavštinu i apsorbirati prometni film. Stoga nam u tim slučajevima treba specifičan proizvod poput našeg „MANIAC - šampon za pranje crne površine ili površine s folijom“.

Preporuke:

Pazite da površina vozila nije vruća ili da je vozilo prethodno u hladu. Nemojte tretirati automobil na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Prvo izvršite pretpranje s našim proizvodom „MANIAC - pretpranje sa pištoljem s pjenom" za uklanjanje grube prljavštine s površine i olakšavanje sljedeće faze ručnog pranja.

SAVJETI: u slučaju posebno prljave ili mutne površine, stavite nekoliko kapi na mokru rukavicu za pranje i razmažite po mokrom vozilu. Isperite vozilo vodom pod tlakom, od vrha prema dolje, i na kraju osušite površinu našom krpom od mikrovlakana Super Dryer.