Maniac šampon s keramičkim česticama 500 ml pro car detailing

18,99 € / kom

Maniac šampon s keramičkim česticama 500 ml pro car detailing

Šifra proizvoda: 2719003

18,99 € / kom Jedinična cijena: 37,98 € / l


18,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: MA-FRA

Šifra proizvoda: 2719003

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Marka:
MA-FRA
Zapremina:
500 ml
Područje primjene:
izvana

Proizvod sadrži superhidrofobne SiO2 keramičke polimere koji se vežu za površinu i stvaraju štit otporan na korozivna i kisela kemijska sredstva.
Sastav 3 u 1: pere, brtvi i štiti u periodu od 90 dana u jednom radnom koraku.

Prednosti proizvoda:

  • Sastav 3 u 1: pere, brtvi i štiti u periodu od 90 dana u jednom radnom koraku.
  • Sadrži superhidrofobne SiO2 keramičke polimere koji se vežu za površinu i stvaraju štit otporan na korozivna i kisela kemijska sredstva.
  • Obrađenoj površini daje hidrofobna svojstva samočišćenja koja Vam omogućuju dugotrajno održavanje automobila u čistom stanju.
  • Ostavlja površinu svilenkastom i daje joj izuzetan sjaj usporediv s voskom za poliranje. • Stvara uravnoteženu i podmazujuću pjenu koja lako uklanja prljavštinu i sprječava nastanak mikro - ogrebotina ili kružnih ogrebotina.
  • Prilikom korištenja kao sredstvo za održavanje, povećava zaštitna svojstva prethodno nanesenog voska, brtvila ili keramičkog premaza.

Upute za uporabu:

Ručno pranje s kantom: otopite 4 čepa "MANIAC – šampon za pranje s keramičkim česticama" u kanti vode i otopinu koristite kao normalan šampon. Počnite raditi odozdo koristeći meku podlogu ili rukavicu za pranje od mikrovlakana, uvijek na mokrom vozilu. Ako želite povećati hidrofobni i zaštitni učinak, proizvod u bočici razrijedite u omjeru 1: 5 i raspršite otopinu na jastučić ili rukavicu za pranje. Vozilo operite u fazama, pola po pola, i nemojte dozvoliti da proizvod ostane na karoseriji i da se osuši. Zatim isperite i nastavite s fazom sušenja koristeći našu krpu od mikrovlakana Super Dryer.

Pištolj za pjenu: auto najprije oprati sa sredstvom "MANIAC - pretpranje za pištolje s pjenom", a zatim ga oprati rukavicom za pranje od mikrovlakana s "MANIAC - neutralnim šamponom". Nakon toga nanesite unaprijed razrijeđeno sredstvo u omjeru 1: 3 (1 dio sredstva i 3 dijela vode) na cijelo vozilo, pričekajte najmanje 1 minutu i isperite vodom pod visokim tlakom, od vrha prema dolje. Zatim nastavite sa sušenjem krpom od mikro vlakana Super Dryer.

Preporuke:

Pazite da površina vozila nije vruća ili da je vozilo prethodno u hladu. Preporučujemo koristiti metode pranja s dvije kante (jedna s otopinom šampona/vode i jedna samo s običnom vodom) i jastučić za pranje ili rukavicu od mikrovlakana, kao što je naša "Dvostruka rukavica - mikrovlakna". Prvo prethodno operite vozilo našim "MANIAC - pretpranjem za pištolje za pjenu" kako biste uklonili grublju prljavštinu s površine i olakšali sljedeće ručno pranje. Preporučujemo korištenje metode pranja s dvije kante (jednu s otopinom šampona/vode, a drugu samo s običnom vodom) i rukavicu za pranje od mikrovlakana ili vune.

Prvo izvršite pretpranje s našim sredstvom "MANIAC - Pretpranje za pištolje za pjenu" za uklanjanje grube površinske prljavštine kako bi se spriječilo grebanje i olakšao sljedeći korak pranja ruku. Za pravilnu uporabu proizvoda "MANIAC – šampon s keramičkim česticama" preporučujemo korištenje metode pranja s dvije kante. (jedna kanta s otopinom šampona/vode, a druga kanta samo s običnom vodom) i rukavica za pranje od mikrovlakana kao što je naša 'Dvostruka rukavica - mikrovlakna' ili spužva/jastučić kao što je naša 'Spužva od mikrovlakana'.

Za pranje naplataka i guma koristite dodatnu spužvu ili rukavicu za pranje. Korištenje kante sa sitom pomaže uklanjanju prljavštine i ostataka s rukavice ili spužve i odlaganje na dno kante. Kako biste saznali više o metodi pranja s dvije kante, pogledajte video posvećen priboru za pranje.

Savjeti: Kako bi se povećala učinkovitost proizvoda i trajanje zaštite, preporučujemo uporabu proizvoda MANIAC – šampon s keramičkim česticama za kemijsko dekontaminiranje vozila s našim proizvodom "MANIAC – sredstvo za uklanjanje željeza" ili mehaničko čišćenje sa štapićem "Clay bar": time ćete postići bolje prianjanje SiO2 keramičkih polimera na karoseriju.

Često postavljana pitanja

Kada i zašto trebam koristiti proizvod „MANIAC – ŠAMPON S KERAMIČKIM ČESTICAMA“?

Ako želite trenutačni vodoodbojni učinak koji je sličan zaštiti koju nudi nano-keramički premaz, ali, naravno, nema isti životni vijek (trajnost).

Zašto nanositi proizvod odozdo prema gore, a ne kao druge šampone?

Budući da se radi o polimeru, ako biste krenuli od vrha, bilo kakvo kapanje moglo bi ostaviti neravnomjernu pokrivenost na površini. Počevši od dna, dakle s druge strane, postići ćete ravnomjerno, učinkovito nanošenje i prekrivanje.