Maniac predpranje za pištolje za pjenu 1000 ml pro car detailing

15,99 € / kom

Maniac predpranje za pištolje za pjenu 1000 ml pro car detailing

Šifra proizvoda: 2719011

15,99 € / kom


15,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: MA-FRA

Šifra proizvoda: 2719011

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Marka:
MA-FRA
Zapremina:
1 l
Područje primjene:
Predpranje za pištolje za pjenu

Sredstvo čisti, polira i štiti sve vanjske površine. Uklanja smog, prljavštinu s ceste, insekte, organske biljne ostatke ili ptičji izmet.

Prednosti proizvoda:

  • Sredstvo čisti, polira i štiti sve vanjske površine.
  • Jaka i sigurna pjena pretpranja suhom i kompaktnom pjenom.
  • Uklanja smog, prljavštinu s ceste, insekte, organske biljne ostatke ili ptičji izmet.
  • Izvrsna ekonomičnost zahvaljujući visokim omjerima razrjeđivanja.
  • Može se koristiti često jer poštuje prethodno nanesene zaštitne proizvode uključujući nano premaze.
  • Višenamjensko sredstvo: namijenjeno je za korištenje s raspršivačem s pumpom ili pištoljem za pjenu.
  • Prilikom korištenja zajedno s visokotlačnim čistačem vode, kasnija faza pranja je sigurnija, uklanja 90 % prljavštine i omogućuje pranje automobila bez opasnosti od kružnih ogrebotina ili mikro-ogrebotina.
  • Sredstvo možete nanositi i pištoljem za pjenu i ručnom pumpicom.
  • Prijatno miriše.

Upute za uporabu:
Proizvod se preporučuje za korištenje s pištoljem za pjenu, ali je izvrstan i za pretpranje s ručnim raspršivačem. Prije uporabe visokotlačnog pištolja za pijenu: zimi razrijedite proizvod u omjeru 1: 5 (1 dio proizvoda na 5 dijelova vode) tako da konačno izlazno razrjeđenje bude 1: 50, a ljeti u omjeru 1: 10 (1 dio proizvoda na 10 dijelova vode) tako da konačno izlazno razrjeđenje bude 1: 100. Nanesite debeli sloj pjene na vozilo i pričekajte da iscuri (to može potrajati i do 5 minuta). Isperite vozilo od odozgo prema dolje. Pomoću raspršivača s niskotlačnom ručnom pumpom: zimi razrijedite proizvod u omjeru 1: 50 (1 dio sredstva na 50 dijelova vode), 2 čepa sredstva na 1 litru vode, a ljeti sredstvo razrijediti u omjeru 1: 100 (1 dio proizvoda na 100 dijelova vode), 1 čep na 1 litru vode. Proizvod nanesite na površinu vozila i pričekajte 1 minutu ne dopuštajući da se proizvod osuši na karoseriji, a zatim isperite.

Mehanizam djelovanja:

Čak i ako cijelo vrijeme osobno, ručnim putem i pažljivo perete automobil, pojavljuju li se na karoseriji mikroogrebotine i ogrebotine?
A kada ispraznite kantu, jeste li ikada pronašli ostatke poput zemlje na dnu?

Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja DA, to znači da Vas nitko nije naučio kako pravilno prati svoje vozilo. Sada to pogledajmo zajedno: slijedeći pravilan postupak pranja počnite s pranjem diskova kotača, guma i uklanjanjem onečišćenja. Sljedeći korak uvijek je pretpranje. To se vrši PRIJE ručnog pranja vozila pomoću šampona za pranje. PREDPRANJE je vrlo važno za čistoću: zapravo uklanja do 80 % grube prljavštine prisutne na karoseriji, bez ikakvog mehaničkog djelovanja, tj. bez dodirivanja. Ako pretpranje nije obavljeno pravilno, čestice prljavštine koje su čvrsto usidrene na karoseriji prenosit će se spužvom ili rukavicom i dovesti do rizika od mikroogrebotina (obično poznatih kao "vrtlozi") ili još gore, dubokih ogrebotina (obično poznate kao "kružne ogrebotine"). Možete nastaviti s ručnim pranjem tek nakon pravilnog postupka pretpranja. Pogledajte odgovarajući video kako biste saznali više o pravilnom načinu pranja.

Preporuke: Proizvod se može nanositi direktno na karoseriju, bez prethodnog vlaženja, čak i kod vrlo tvrdokornih nečistoća poput mušica i na dnu automobila koji su uvijek najprljaviji. Prije nanošenja proizvoda, prvo uklonite blato mlazom vode. Osigurajte da je vozilo parkirano u hladu, izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost i da površina nije vruća. U protivnom prvo ohladite automobil mlazom vode.

Često postavljana pitanja:

Mogu li koristiti proizvod bez pištolja za pjenu?


Da, proizvod možete koristiti s ručnim uređajem za pjenu "Nebula Foam". U takvom slučaju razrijedite sredstvo ovako:

Zimske nečistoće 1 : 50 (2 zatvarača sredstva na 1 litra vode).

Ljetne nečistoće 1 : 100 (1 zatvarač sredstva na 1 litra vode).
Preporučujemo da proizvod uvijek nanosite odozdo prema gore, prvo na jednu, a zatim na drugu polovicu automobila, pazeći da se pjena nikada ne osuši na površini.

Mogu li čistiti bez visokotlačnog uređaja za pranje?

Da, čak i ako ne dobijete iste rezultate. Međutim, dobivate učinak omekšavanja koji pomaže omekšati prljavštinu i olakšava njeno kasnije uklanjanje.

Mogu li proizvod nanijeti izravno na prljavu površinu ili prvo moram vozilo potpuno namočiti?

Naš savjet je da vozilo unaprijed pokvasite kako biste rashladili podlogu, osobito ljeti, te uklonili prašinu i grubu prljavštinu i tako povećali sigurnost korištenja.

Mogu li koristiti četku ili spužvu nakon nanošenja proizvoda na površinu?

Ne, jer ćete u ovoj fazi skinuti prvo grubu prljavštinu s površine, čak i tvrdokornu prljavštinu. Pustite proizvod da djeluje i iskoristite njegovo kemijsko djelovanje. Nakon što ste ga isprali, možete pristupiti temeljitom pranju automobila sa spužvom, rukavicama i četkom za pranje najtežih mjesta i elemenata kao što su amblemi ili rešetke.

Koji su najvažniji koraci prije pokretanja pretpranja automobila?

Uvijek preporučujemo da počnete s pranjem diskova kotača i guma s proizvodom "MANIAC - sredstvo za čišćenje kotača i guma". Eventualne nečistoće željeznog podrijetla uklonite sredstvom "MANIAC – sredstvo za uklanjanje željeza".

Koji proizvod mogu koristiti nakon faze pretpranja za pranje ruku s rukavicom za pranje?

Za pranje za održavanje koristite neutralni šampon "MANIAC - neutralni šampon". Za vozila s tamnom bojom ili s apliciranom folijom koristite proizvod "MANIAC - šampon za crne površine ili površine s folijom". Šampon "MANIAC – s keramičkim česticama" za dodavanje keramičkog efekta i time postizanje veće zaštite i vodoodbojnog učinka.