Maniac neutralni šampon 1000 ml pro car detailing

15,99 € / kom

Maniac neutralni šampon 1000 ml pro car detailing

Šifra proizvoda: 2719013

15,99 € / kom


15,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: MA-FRA

Šifra proizvoda: 2719013

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Marka:
MA-FRA
Zapremina:
1 l
Područje primjene:
Šampon za auto

Formula '2 u 1' s neutralnom pH vrijednošću, idealna za često pranje.

Prednosti proizvoda:

Formula '2 u 1' s neutralnom pH vrijednošću, idealna za često pranje.

① Ručno pranje s rukavicom za pranje: stvara mekani, kompaktni i podmazani pjenasti film koji ga čini sigurnim na bilo kojoj vrsti površine i omogućuje Vam pranje automobila bez opasnosti od kružnih ogrebotina ili mikro-ogrebotina. Poštuje bilo koju vrstu prethodno primijenjene zaštite i ima izvrsnu ekonomičnost zahvaljujući velikim omjerima razrjeđivanja do 1: 400 (1 dio sredstva na 400 dijelova vode).
② Pretpranje pištoljem za pjenu: visoka sposobnost omekšavanja, stvara natprosječnu ljepljivu pjenu. Njegova intenzivna i homogena aktivna pjena inkapsulira nečistoće i olakšava njihovo uklanjanje tijekom sljedeće faze ispiranja, bez ostavljanja „halo“ efekta ili tragova.

• Miris na „Bubble Gum“.

Upute za uporabu:

① Ručno pranje s kantom: proizvod razrijedite u omjeru 1: 400 (3 dijela sredstva na 10 litara vode). Koristite drugu kantu čiste vode da isperete rukavicu. Vozilo mora biti mokro cijelo vrijeme, radite odozgo prema dolje mekom spužvom ili rukavicom od mikrovlakana. Operite cijelo vozilo, nemojte dopustiti da se šampon osuši šamponom. Zatim isperite i nastavite s fazom sušenja koristeći našu krpu od mikrovlakana „Super Dryer“.

② Pretpranje pištoljem za pjenu: Nakon toga nanesite unaprijed razrijeđeno sredstvo u omjeru 1: 10 (jedan dio preparata i 10 dijelova vode) za cijelo vozilo. Pričekajte da proizvod djeluje, oko 4 minute, dok se pjena ne razrijedi. Međutim, ne dopustite da se osuši na karoseriji. Isperite površinu vozila vodom pod visokim tlakom, od vrha prema dolje, i zatim nastavite s ručnim pranjem (pomoću kante).

Mehanizam djelovanja:

Sredstvo „MANIAC - neutralni šampon“ ima natprosječnu sposobnost pjenjenja: njegov princip pjenjenja stvara kompaktan film koji prianja na površinu. Ima intenzivno i ravnomjerno lubriciranje, zatvara prljavštinu i olakšava uklanjanje tijekom sljedeće faze ispiranja bez stvaranja tragova. Njegova izvanredna sposobnost omekšavanja omogućuje nježno uklanjanje svih prisutnih nečistoća. Tehnologija WAX SAFE namijenjena je za čestu uporabu jer poštuje zaštitu ispod i oslobađa tretirani dio od površinskih nečistoća koje bi mogle narušiti njegov učinak. Sredstvo „MANIAC - neutralni šampon“, koji se koristi za ručno pranje s kantom, može se pohvaliti izvrsnom ekonomičnošću korištenja: može se razrijediti do omjeru 1 : 400 (1 dio sredstva na 400 dijelova vode), što ga čini idealnim za česta pranja ili pranja za održavanje.

Preporuke:

Pazite da površina vozila nije vruća i da je vozilo u hladu, izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost. Prvi korak uvijek je - pretpranje. U slučaju jače prljavštine, preporučujemo pretpranje našim proizvodom "MANIAC - Pretpranje za pištolje za pjenu" za uklanjanje grube površinske prljavštine kako bi se spriječilo grebanje i olakšao sljedeći korak ručnog pranja. Preporučujemo korištenje metode pranja s dvije kante (jedna kanta s otopinom šampona/vode, a druga kanta samo s običnom vodom) i rukavica za pranje od mikrovlakana kao što je naša 'Dvostruka rukavica - mikrovlakna' ili spužva/jastučić kao što je naša 'Spužva od mikrovlakana - COMFORT'. Za pranje naplataka i guma koristite dodatnu spužvu ili rukavicu za pranje. Korištenje kante sa sitom pomaže uklanjanju prljavštine i ostataka s rukavice ili spužve i odlaganje na dno kante. Preporučujemo pranje automobila jednom u dva tjedna.

Često postavljana pitanja:

Kada mogu koristiti proizvod „MANIAC – NEUTRALNI ŠAMPON“?

„MANIAC - neutralni šampon“ je savršen proizvod za često pranje ili pranje za održavanje.

Što znači pranje za održavanje?

Cilj ovog pranja je da Vaš automobil bude čist, bez oštećenja prethodno nanesene zaštite. Redovno pranje se u pravilu obavlja jednom tjedno ili jednom svaka dva tjedna nakon određenog broja prijeđenih kilometara. Sredstvo "MANIAC - neutralni šampon" možete nanositi pištoljem za pjenu ili ručno.

Što ako automobil ima veliku kilometražu ili je dugo bio izložen lošem vremenu?

Ako je Vaš automobil bio izložen vremenskim nepogodama dulje od dva tjedna ili je vožen mnogo kilometara, možda ćete morati, kada se vratite s putovanja, ukloniti tvrdokorniju prljavštinu, kao što je, primjerice, prljavština s ceste. Naš savjet u ovom slučaju je da koristite naše sredstvo za pretpranje „MANIAC - pretpranje za pištolje s pjenom" i tek tada prijeđite na ručno pranje, s neutralnim šamponom.

Što učiniti ako tijekom sušenja shvatim da sam zaboravio isprati dio automobila? Ili ako je vozilo predugo bilo na suncu i šampon se osušio?

Nema problema, imamo savjet za Vas kako jednostavno riješiti problem bez ponovnog pranja Vašeg vozila. Upotrijebite proizvod „MANIAC - detailer - eksterijer“ za sigurno i jednostavno uklanjanje tragova ili kružnih ogrebotina. Zapravo, ovaj se proizvod može koristiti kao pomoć za sušenje i završnu obradu nakon pranja.

Što mogu učiniti ako želim dodati sjaj i zaštitu nakon sušenja?

Za postizanje dubokog sjaja i zaštite preporučujemo korištenje našeg proizvoda „MANIAC - ultrabrzi vosak s keramičkim česticama“.

Koja je razlika između pretpranja proizvodom „MANIAC – PRETPRANJE ZA PIŠTOLJE ZA PJENU“ i sredstva „MANIAC - NEUTRALNI ŠAMPON“?

Za proizvod za pretpranje „MANIAC - pretpranje za pištolje za pjenu" pjena ostaje kompaktna i prianja uz površinu te olakšava omekšavanje tvrdokorne prljavštine, dok proizvod „MANIAC - neutralni šampon" ima visoku sposobnost lubrikacije i velike omjere razrjeđivanja do 1 : 400, ali puno slabije prianjanje na površinu i stoga se ne preporučuje za tvrdokornu prljavštinu.

Zašto moram koristiti 2 kante?

Budući da se jedna kanta koristi za vodu i otopinu šampona, a druga kanta samo za čistu vodu. Svaki put kada brišete armaturnu ploču svog automobila rukavicom za pranje, prvo je isperite u kanti čiste vode, a zatim je umočite u kantu vode i otopine šampona. Time ćete spriječiti da se ostaci koji su još prisutni na površini prenesu s jedne ploče na drugu što bi moglo dovesti do neugodnih vrtloga ili ogrebotina.

Zašto je potrebno prati auto po pojedinim "dijelovima/pločama"?

Time se osigurava da se prljavština ne prenosi s jednog dijela na drugi, što bi moglo izgrebati lak.