Maniac detailer sredstvo za čišćenje eksterijera 500 ml pro car detailing

12,99 € / kom

Maniac detailer sredstvo za čišćenje eksterijera 500 ml pro car detailing

Šifra proizvoda: 2719005

12,99 € / kom Jedinična cijena: 25,98 € / l


12,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: MA-FRA

Šifra proizvoda: 2719005

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Marka:
MA-FRA
Zapremina:
500 ml
Područje primjene:
Vanjski

Sredstvo čisti, polira i štiti sve vanjske površine, dugotrajno odbija prašinu i poboljšava izgled automobila.
Idealan je za olakšavanje sušenja nakon pranja i za uklanjanje mrlja od kamenca.

Prednosti proizvoda:

  • Čisti, polira i štiti sve vanjske površine, dugotrajno odbija prašinu i poboljšava izgled automobila.
  • Idealan je za olakšavanje sušenja nakon pranja i za uklanjanje mrlja od kamenca.
  • Savršeno rješenje za svakodnevno održavanje površina i kao završni tretman prije predaje automobila kupcu, prije izložbe i slično.
  • Njegove su najbolje karakteristike duboki sjaj, svilenkasti učinak i jednostavnost korištenja.
  • Također se može nanositi i na slojeve kako bi se povećao sjaj, svilenkastost i trajnost već nanesenih zaštitnih tretmana.
  • Uklanja otiske prstiju, ptičji izmet i općenito sve mrlje s karoserije ili stakla bez grebanja i bez potrebe ispiranja.
  • Potpuno je siguran i kompatibilan s nano i keramičkim premazima, brtvilima i tradicionalnim voskovima.
  • Zahvaljujući svom zaštitnom sastavu, pomaže u održavanju prethodno nanesenog voska ili brtvila tako da traju duže.

Upute za uporabu:

Poprskajte na mokru površinu i obrišite suhom krpom od mikrovlakana marke Super Dryer. Radite jednu po jednu ploču.

Možete koristiti "MANIAC DETAILER " na suhoj površini tako da sredstvo poprskate na krpu od mikrovlakana s kratkom dlakom ili izravno na karoseriju vozila, raširite i potom osušite drugom čistom i suhom krpom od mikrovlakana s dugom dlakom. Nemojte koristiti proizvod u prevelikim količinama.

SAVJETI: Korišten tijekom faze sušenja, idealan je za bolje klizanje krpe, smanjenje rizika od grebanja i slično. Ako je skupljajuća tkanina mokra, može ostaviti „halo“ efekte. U slučaju ptičjeg izmeta ili insekata, raspršite preparate na tretirano područje, ostavite 30 sekundi i zatim obrišite krpom od mikrovlakana.

Mehanizam djelovanja:

Je li Vam se ovo ikada dogodilo? Nekoliko sati nakon savršenog pranja dolazi iznenadni pljusak ili se jednostavno vozite kroz lokvu! Ili koliko je neugodno pronaći otiske prstiju na karoseriji i prozorima kada se, primjerice, vratite do svog automobila na parkiralištu? U ovom trenutku dolazi na scenu sredstvo „MANIAC - detailer“. Preparat je koncentriran i ne ostavlja tragove ni na jednom materijalu. Ima sposobnost otapanja prljavštine i visoko je lubriciran kako bi se osigurala veća sigurnost tijekom nanošenja. Može se koristiti na mokrim ili suhim površinama.

Preporuke:

Ovo je koncentrirani proizvod, nemojte pretjerivati kako biste izbjegli „halo“ efekte. Za uklanjanje uvijek koristite savršeno suhu krpu.

Često postavljana pitanja:

Kada mogu koristiti proizvod „MANIAC - DETAILER“?

Kao kemijsko sredstvo za čišćenje za sigurno uklanjanje svježe lagane prljavštine kao što su ptičji izmet, muhe, prašina, otisci prstiju ili tragovi prouzročeni visokom razinom lubriciranja. Također, i kao pomoć pri sušenju što postupak sušenja čini bržim i sigurnijim. I, također, u završnoj obradi nakon pranja kako bi se spriječilo kapanje vode, primjerice, s ogledala i ručki, te kako bi se izbjegao rizik od stvaranja kamenca.

Gdje mogu koristiti proizvod „MANIAC DETAILER“?

Svugdje, na bilo kojoj vanjskoj površini automobila, uključujući i staklo jer uklanja samo površinsku prljavštinu bez oštećenja prethodno nanesenih voskova ili brtvila na karoseriji i zaštitnih premaza nanesenih na stakla.

Mogu li koristiti ovaj proizvod i na automobilima s nano ili keramičkim premazom?

Da, zapravo ovaj proizvod uklanja samo površinsku prljavštinu i nanosi se na gornji zaštitni sloj bez smanjenja funkcije tog prethodnog zaštitnog sloja.

Mogu li koristiti samo jednu krpu?

Ne, jer prvom krpom od mikrovlakana razmazujete proizvod i uklanjate prljavštinu jednim potezom, dok drugom krpom od mikrovlakana sigurno uklanjate višak proizvoda za savršeno finaliziranje bez mrlja.

Kako koristiti proizvod?

Uvijek nanesite proizvod "MANIAC - detailer" jednu po jednu malu ploču. Također, iako je proizvod izuzetno lubriciran i siguran, nemojte koristiti krpu kružnim pokretima jer riskirate stvaranje vrtloga (što su koncentrične ogrebotine prouzročene trljanjem čestica prljavštine).