Maniac APC univerzalno sredstvo za čišćenje 500 ml pro car detailing

14,99 € / kom

Maniac APC univerzalno sredstvo za čišćenje 500 ml pro car detailing

Šifra proizvoda: 2719001

14,99 € / kom Jedinična cijena: 29,98 € / l


14,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: MA-FRA

Šifra proizvoda: 2719001

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Marka:
MA-FRA
Zapremina:
500 ml
Područje primjene:
eksterijer/interijer

Univerzalni proizvod koji se zahvaljujući svojoj univerzalnosti može koristiti za interijere i eksterijere. Sigurno je, koncentrirano i vrlo učinkovito. Prodire u prljavštinu i otapa je bez ostavljanja tragova. Proizvod se može koristiti na gotovo svim površinama - tkaninama, tepisima, plastici, diskovima kotača, rešetkama hladnjaka, u prostoru motora i na mnogim drugim mjestima.

Prednosti proizvoda:

  • Univerzalni proizvod koji se može koristiti za interijere i eksterijere zahvaljujući širokom spektru djelovanja.
  • Univerzalno sredstvo APC je sigurno, koncentrirano i vrlo učinkovito: prodire u prljavštinu i otapa je bez ostavljanja tragova.
  • Sigurno je na svim površinama, djeluje učinkovito i pouzdano, čak i na osjetljivim i obojenim materijalima bez njihovog blijeđenja.
  • Trajno uklanja teško uklonjivu miješanu prljavštinu s tkanina, tepiha ili plastike poput mrlja koje sadrže organske i anorganske ostatke, dakle mješavinu koju je inače teško ukloniti klasičnim deterdžentima dostupnim na tržištu.
  • Također je idealno za čišćenje naplataka, rešetki hladnjaka, motornog prostora i ostataka insekata.
  • Odour Stop tehnologija, koja trenutačno neutralizira neprijatne mirise.

Upute za uporabu:

Interijer vozila: ravnomjerno nanesite proizvod ili otopinu izravno na površinu koju čistite i trljajte je četkom s mekim vlaknima dok se ne stvori pjena. Zatim je prebrišite mekom vlažnom krpom od mikrovlakana, a na kraju suhom krpom površinu osušite do kraja.

Diskovi kotača i motor: proizvod ili otopinu nanesite s udaljenosti od 20 cm od površine koju njegujete i pustite da djeluje. Razmažite proizvod četkom s mekim vlaknima. Isperite ga s naplataka visokotlačnim čistačem vode, a zatim krpom od mikrovlakana uklonite prljavštinu iz prostora motora.

Razrjeđivanje

  • Za unutrašnjost automobila (tkanine, plastika i tepisi), razrijedite proizvod u omjeru 1: 5 (1 dio sredstva na 5 dijelova vode).
  • Za vanjske dijelove automobila (diskovi kotača i prostor motora), razrijedite proizvod u omjeru 1: 1 do 1 : 3 (dio proizvoda: dio vode) prema vrsti onečišćenja.
  • Za fazu pretpranja i uklanjanje ostataka insekata na karoseriji i vjetrobranskom staklu proizvod razrijedite u omjeru 1: 20 (1 dio sredstva na 20 dijelova vode).

Preporuke:

Ispoštujte preporučene omjere razrjeđivanja. Za unutarnju uporabu uklonite prašinu i dobro usisajte kako biste izbjegli neugodne tragove na tkaninama. Prilikom uporabe na vanjskim dijelovima automobila, nemojte koristiti proizvod na suncu i ne dopustite da se osuši.

Često postavljana pitanja:

Kakva je razlika između proizvoda „MANIAC - APC UNIVERZALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE“ i „MANIAC – SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KOTAČA I GUMA“?

Čak i ako je uporaba sredstva „MANIAC - APC univerzalno sredstvo za čišćenje“ jednako sigurno kao i korištenje proizvoda „MANIAC - sredstvo za čišćenje kotača i guma“, APC nema istu sposobnost prodiranja u mrlje od guma tako da ćete morati koristiti jaču koncentraciju kako biste postigli istu učinkovitost čišćenja. APC je savršen višenamjenski proizvod za redovito čišćenje kotača.

Kakva je razlika između proizvoda „MANIAC - APC UNIVERZALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE“ i „MANIAC – SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE INTERIJERA“?

Iako je sredstvo APC jednako sigurno za korištenje i nudi veću snagu čišćenja od sredstva za čišćenje interijera „MANIAC – sredstvo za čišćenje interijera“, APC ne daje obrađenim materijalima istu završnu obradu. APC u usporedbi s proizvodom „MANIAC - sredstvo za čišćenje interijera“ bolje odgovara tvrdokornoj prljavštini.

Kakva je razlika između proizvoda „MANIAC - APC UNIVERZALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE“ i „MANIAC – SREDSTVO ZA PRETPRANJE POMOĆU PIŠTOLJA ZA PJENU“?

APC se ne može koristiti s pištoljem za pjenu, samo s ručnim raspršivačem. APC je prikladan za svakoga.