Električni uljni radijator 1500W 1316.154k

145,86 € / kom

Električni uljni radijator 1500W 1316.154k

Šifra proizvoda: 4500000

145,86 € / kom


145,86

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Moc (W)

Marka: BAUMAX

Šifra proizvoda: 4500000

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Vrsta asortimana:
uljni radijator
Težina (kg):
14,8

Električni radijator s modernim digitalnim kontrolnim panelom napunjen je specijalnim mineralnim uljem za grijanje. Čvrsta konstrukcija (stupanj zaštite IP44) omogućuje upotrebu uređaja u prostorijama s visokom vlagom (npr. kupaonice). Kontrolni panel visoke kvalitete ima funkcije koje ispunjavaju zahtjeve Direktive o ekološkom dizajnu grijalica za lokalno grijanje prostorija, kao i funkcije sigurnosti i poboljšanja učinkovitosti.

Radijator je ravan, lagan i snježno bijele boje. Radi tiho, nema mirisa, ne isušuje zrak i ne sagorijeva prašinu. Savršen je za prostorije za djecu, alergičare i bolesne osobe. Radijator je opremljen setom nožica zahvaljujući kojima ga se može postaviti bilo gdje i setom vješalica koje omogućuju da ga se objesi na zid.

Prednosti električnog radijatora s termostatom nedvojbeno su brojne. Radijatori sada rade mnogo preciznije i osjetljiviji su na postavke. Osim toga, njegove funkcije, poput detektiranja otvorenog prozora, omogućuju veću uštedu energije. Ako imate djecu i bojite se da će se opeći na vruću površinu radijatora, rješenje su dvije moguće funkcije; postavljanje na način rada CHILD ili jednostavno ograničavanje temperature površine radijatora.

PROIZVOĐAČ PREPORUČA DA SE RADIJATOR POSTAVI U VERTIKALNI POLOŽAJ I PRIČEKA 12-24 SATA PRIJE UKLJUČIVANJA, AKO JE PROIZVOD PRETHODNO BIO TRANSPORTIRAN U VODORAVNOM POLOŽAJU.