Brusilica za gips kartonu 800W

149,00 € / kom

Brusilica za gips kartonu 800W

Šifra proizvoda: 2704545

149,00 € / kom


149,00

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: ASIST

Šifra proizvoda: 2704545

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Marka:
ASIST
Izvršenje:
Specijalni brusilica
Priključna snaga (W):
800 W
Broj okretaja:
500 - 1 900 / min.
Ambalaža:
karton
Pribor:
6 x brusni papir 2 x karbonske četke 1 x odvijač 1 x imbus ključ 1 x vrećica za prašinu 2 x jastučići 2 x spojevi 1 x crijevo za usisavanje prašine (2 m)

Brusilica za suhozid 800W s teleskopskom šipkom ASIST AE3S80 Brusilica za gipsane ploče Asist s velikom površinom za brušenje, teleskopskom ručkom i brzom zamjenom brusnog papira odličan je pomoćnik u radu. Posebno ćete ga cijeniti kada radite na teško dostupnim mjestima ili blizu stropa. Kako bi mogla doseći do stropa, brusilica je opremljena teleskopskom ručkom koja izdužuje proizvod do 2 metra duljine. Ova brusilica za zidove također je opremljena vrećicom za skupljanje prašine i usisnim crijevom od dva metra. Možete početi raditi odmah i uvijek ćete biti u čistom i zdravom okruženju bez potrebe da trošite previše vremena na čišćenje nakon posla. Također imate mogućnost spajanja isporučenog usisnog crijeva na usisavač. Ergonomski oblik brusilice i omekšane protuklizne zone ručke omogućuju udoban rad tijekom dugog vremena.Proizvod uključuje ne samo crijevo i vrećicu za usisavanje, već i set od 6 brusnih diskova u različitim granulacijama.

Zašto kupiti ASIST brusilicu za suhozidne ploče:
bez sumnje, brusilica će pomoći ubrzati završetak svih radova na nepristupačnim mjestima ili na visinama (osobito u slučaju stropova) gdje je potrebno brusiti površine.
Prednosti brusilice za gips ploče ASIST:
prednosti brusilice za gips ploče svakako su jednostavno rukovanje, funkcija usisavanja u vrećicu za prašinu bez potrebe za usisavačem, čime se smanjuje prašina. Zahvaljujući svojoj teleskopskoj i ergonomskoj dršci, rad na visini i dobro manevriranje.
Visina: 0.22 m
Širina: 0.27 m
Dužina: 1.085 m
Težina: 6.48 kg
Količina: 1 KOM