BISON RUBBER SEAL CRT 310G

9,28 € / kom

BISON RUBBER SEAL CRT 310G

Šifra proizvoda: 3619023

9,28 € / kom


9,28

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Šifra proizvoda: 3619023

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 24 sata

Sadržaj pakiranja:
310 G
Marka:
BISON

ŠTO JE TO?

KAKO FUNKCIONIRA?

PRIKLADNO ZA:

Prikladno za brtvljenje, zaštitu i popravljanje gotovo svih materijala, kao što su drvo, beton, kamen, metal, cink, bitumen, EPDM (uz prethodni test), PVC itd. Dobro se veže čak i za PP/PE. Prikladno za unutarnju i vanjsku primjenu, primjerice za kupaonice, krovove, podrume, zidove i vrtove. Za hidroizolaciju tuš kada, podnih spojeva, žljebova, cijevi, okvira prozora i spojeva krovnih prozora, predmeta na tlu itd. Prikladno i kao protuklizna podloga, zaštita za metal i drvo (na primjer, vrtni stupovi) i premaz

POČETAK

PRIJE UPOTREBE:

Radni uvjeti

Ne upotrebljavajte na temperaturama ≤ +5 °C.

Preliminarna obrada površine

Površine moraju biti suhe, čiste i bez prašine i masnoća. Po potrebi ih ispjeskarite.

Alati

Pištolj za kartuše, špatula.

TIJEKOM UPOTREBE:

Upute za upotrebu

Nanesite premaz pištoljem za kartuše i razmažite ga lopaticom ili sličnim alatom unutar 10 do 15 minuta. Nakon 30 do 60 minuta formira se površinski sloj, koji se nakon 2 sata može izložiti na kiši. Potpuno vodootporan nakon 24 sata, a potpuno se stvrdnjava nakon 48 sati, ovisno o debljini sloja koji se nanosi i uvjetima okoline. Minimalna debljina sloja: 2 mm. Potrošnja: 1,5-2,5 L/m2.

Savjet

Minimalna debljina sloja: 2 mm.

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

Ne nanosite na temperaturama ispod +5 °C. Može se izložiti vodi (kiši) nakon 12 sati. Ako se brtvilo koristi u kombinaciji s Rubber Seal® , preporučujemo upotrebu neutralnog silikonskog brtvila.

NAKON UPOTREBE:

Uvjeti skladištenja

Dobro zatvorena pakiranja trebaju se čuvati na suhom i hladnom mjestu na kojem ne dolazi na smrzavanja na temperaturi od +5 °C do +25 °C. Rok trajanja: Najmanje 18 mjeseci u neotvorenom pakiranju. Otvaranjem pakiranja smanjuje se rok trajanja.