Set vrtnog namještaja Bistro bijela/bež

89,00 € / kom

Set vrtnog namještaja Bistro bijela/bež

Šifra proizvoda: 8032485

89,00 € / kom


89,00

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: BAUMAX

Šifra proizvoda: 8032485

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 10 radnih dana

Kompletan set sadrži:
stol, 2 stolice
Vrsta seta:
s viskoim stolom
Dimenzije stola (cm):
60x60x70
Dimenzije fotelje (cm):
56x61x85
Boja:
bijela
Stil:
moderni
Vanjski material:
tehnoratan
Material stola:
staklo, metal
Materijal okvira/nosača:
metal
Broj sjedećih mjesta:
2
Jastuci u setu:
da

Set vrtnog namještaja Bistro spoj je jednostavnosti, funkcionalnosti i stila. Set se sastoji od dvije bijele čelične stolice s jastukom i bež naslonom od umjetnog ratana te okruglog stola promjera 60 cm s pločom od kaljenog stakla. Namještaj je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i otporni na vremenske uvjete.
Stolice imaju bijeli čelični okvir, koji je lagan i stabilan. Sjedalo je udobno i mekano zahvaljujući jastuku. Naslon je izrađen od umjetnog ratana koji pruža udobnu potporu leđima, a bež boja je neutralna i pristaje svakom okruženju.
Stolić ima okruglu ploču od kaljenog stakla, koja je elegantna izdržljiva i jednostavna za čišćenje. Ploča stola ima dovoljno površine za postavljanje pića, grickalica ili ukrasa. Stol ima 4 bijele čelične noge koje osiguravaju stabilnost i udobnost korištenja.
Bistro set savršen je za male vrtove, terase ili balkone gdje možete uživati u jelu, razgovoru ili opuštanju na otvorenom. Namještaj se lako sastavlja i sprema, pa ne zauzima puno prostora. Bistro set izvrstan je izbor za ljude koji cijene praktičnost, eleganciju i kvalitetu. Naručite Bistro set već danas i uživajte u ljepoti i funkcionalnosti vrtnog namještaja.

Proizvodi iz te iste serije
Preporučeni proizvodi