Vrtni jacuzzi SPA 1,90 x 0,70 m Toronto 60163 Lay-Z-Spa® Toronto Smart AirJet Plus™ BESTWAY

779,00 € / kom

Vrtni jacuzzi SPA 1,90 x 0,70 m Toronto 60163 Lay-Z-Spa® Toronto Smart AirJet Plus™ BESTWAY

Šifra proizvoda: 8035545

779,00 € / kom


779,00

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: BESTWAY

Šifra proizvoda: 8035545

Dostupnost:: Proizvod na narudžbu

Vrijeme isporuke:: do 14 radnih dana

Pribor:
s priborom
Ljestve:
bez ljestvi
Oblik:
okrugli
Visina (cm):
70
Filtracijska pumpa:
pumpa s kartuša filterom
Promjer (cm):
190

Lay-Z-Spa® Toronto Smart AirJet Plus™ hidromasažni vrtni jacuzzi na napuhavanje s mogućnošću upravljanja putem aplikacije za 5-7 osoba.   

Nakon dugog dana, nema ništa bolje od opuštanja u toploj pjenušavoj vodi u vlastitom dvorištu. Lay-Z-Spa® Toronto Smart AirJet Plus™ pruža umirujuće iskustvo masaže za maksimalno 7 osoba, a može se brzo i jednostavno postaviti. Ovaj jacuzzi je napravljen od izdržljive, čvrste pjene, što ga čini 60% energetski učinkovitijim od tradicionalnih jacuzzija na napuhavanje. Doseže temperaturu do 40ºC (104ºF) i osigurava maksimalno opuštanje dok ste okruženi sa 180 AirJet mlaznica s mjehurićima za masažu.       

Potpuna kontrola nadohvat ruke:
Ovim jacuzzijem možete upravljati sa svog mobilnog uređaja putem aplikacije Bestway Smart Hub™. Ova inovacija čini Toronto jednim od najudobnijih jacuzzija na tržištu. Aplikacija vam omogućuje da postavite idealnu temperaturu, aktivirate timer uštede energije, uključite filter za vodu i upravljate sustavom masaže - sve nadohvat ruke.    

Sustav umirujuće masaže:
Sustav AirJet Plus ima 180 mlaznica koje s dna i stijenki jacuzzija ispuštaju mjehuriće kako bi pružili umirujuću masažu vašim nogama i leđima. Dizajniran je kako bi pružio vrhunsku udobnost i opuštanje, ovaj sustav masaže ima dvije razine intenziteta, čineći vrijeme opuštanja potpuno prilagodljivim.

Izdržljiva konstrukcija:
Ovaj jacuzzi napravljen je od izdržljive, čvrste pjene ThermaCore™ koja omogućuje da masažni bazen može ostati vani tijekom cijele godine. Ovaj materijal ne samo da je izdržljiviji od tradicionalne opcije na napuhavanje, već je i 60% energetski učinkovitiji. Održavajte toplinu vode i vaš račun za električnu energiju neće se povećati! Jednostavan je za postavljanje, pa je montaža brza i laka. Jednostavno rasporedite komade pjene u krug i prekrijte ih oblogom DuraPlus™ otpornom na probijanje.       

Inovativna tehnologija za zaštitu od smrzavanja:
Uključena funkcija automatskog grijanja Freeze Shield™ sprječava smrzavanje unutarnjih komponenti na nižim temperaturama. Dizajniran s inovativnom tehnologijom za zaštitu od smrzavanja, sustav održava unutarnju temperaturu između 6º i 10ºC (42º i 50ºF) kako bi se spriječila oštećenja.              

Određivanje prioriteta sigurnosti:
Naši jacuzziji opremljeni su senzorom detekcije uzemljenja, koji osigurava korištenje jacuzzija s utičnicom koja ima odgovarajuće uzemljenje, pružajući dodatnu zaštitu od strujnog udara.  

Sadržaj:
Opremljen pumpom koja zagrijava vodu, aktivira filtraciju i upravlja sustavom masaže, ovaj je jacuzzi istovremeno i  jednostavan i praktičan. Upravljačka ploča je lako dostupna iz unutrašnjosti bazena, tako da možete kontrolirati svoje postavke bez izlaska iz udobnosti tople vode. U setu se nalazi dozator ChemConnect™ koji vodu održava čistom i zdravom, ravnomjerno otpuštajući odgovarajuću količinu klora. Jacuzzi Toronto opremljen je ojačanim pokrovom, koji je dizajniranim za blokiranje gubitka topline kada se ne koristi te sprječava nakupljanje prašine i onečišćenja u vodi.          

Originalni prijenosni Premium Spa™:
Lay-Z Spa je proizvođač prvog vrhunskog prijenosnog jacuzzija na svijetu Tijekom više od desetljeća naprednih inženjerskih istraživanja, nastala je inovativna marka kojoj potrošači vjeruju.


- Broj osoba: 5-7 odraslih osoba
- Kapacitet vode: 1300 l (345 gal.)
- Dimenzija rasklopljenog jacuzzija: 1,90 m x 70 cm (75” x 27,5”)
- Unutarnja dimenzija: φ 1,70 m (φ 67”)
- Težina napunjenog jacuzzija: 1340 kg (2954 funta)
- Stvarni protok vode: 1,325 l/h (350 galona/h)
- Sustav grijanja: cca 1,1-1,6˚C/h (2,2-3,2˚F/h)
- Maks. temperatura grijanja: 40℃ (104℉)
- Neto težina: 40 kg (90 funta)
- Maksimalna dubina vode: 57 cm (22˝)
- Umirujući AirJet Plus™ sustav masaže s mjehurićima (180 mlaznica)
- Regulator masaže ima 2 razine intenziteta
- ThermaCore™ konstrukcija pruža jaču i izdržljiviju verziju koja je do 60% energetski učinkovitija od tradicionalnih jacuzzija na napuhavanje
- Ultra-čvrsta DuraPlus™ zidna obloga je testirana na opterećenje kako bi se osigurala izdržljivost 
- Automatsko grijanje Freeze Shield™ sprječava smrzavanje vode i oštećenje jacuzzija
- Programiranje grijača jacuzzija 40 dana unaprijed
- Ugrađeni Wi-Fi modul, jacuzzi se može kontrolirati putem aplikacije na mobilnom uređaju
- ChemConnect™ dozator osigurava stabilnu razinu klora u jacuzziju
- Štedljiv sustav grijanja s timerom
- Digitalna upravljačka ploča i pumpa s integriranim sustavom filtriranja uključuju držače za čaše koji su dostupni iz unutrašnjosti bazena
- Ojačani pokrov sa sigurnosnim kopčama
- Jastuci pružaju iznimno ugodno opuštanje
- Sadržaj: 1 masažni bazen, 1 pokrov za bazen, 1 pumpa, 5 jastuka, 1 ChemConnect™ dozator, filter uložak (VI), zakrpa za popravak, AirJet Plus™ sustav

Proizvodi iz te iste serije
Preporučeni proizvodi