Čelični bazen Hydrium 3,05 x 1,22 m 56566

749,00 € / kom

Čelični bazen Hydrium 3,05 x 1,22 m 56566

Šifra proizvoda: 8035537

749,00 € / kom


749,00

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: BESTWAY

Šifra proizvoda: 8035537

Dostupnost:: Proizvod na narudžbu

Vrijeme isporuke:: do 14 radnih dana

Pribor:
s priborom
Ljestve:
s ljestvama
Oblik:
okrugli
Visina (cm):
122
Filtracijska pumpa:
pješčana pumpa
Promjer (cm):
305

Bestway Hydrium®™ nadzemni metalni bazenski set savršen je za obitelji koje traže trajniju opciju bazena koju će ugraditi u svoje dvorište! Sa svojom izuzetno robusnom konstrukcijom i inovativnim funkcijama, bazen bi trebao biti neuništiv iz sezone u sezonu. Uz pravilno održavanje, bazen Hydrium pružit će vašoj obitelji obilje uspomena na ljeto i kupanje!                       

Izdržljiva konstrukcija:
Izgrađen od pocinčanog čelika otpornog na koroziju, ovaj bazen napravljen je imajući na umu dugovječnost. Stijenke, gornja polica i okvir izrađeni su od 100% čelika, koji je zatim premazan slojem cinka kako bi se spriječilo hrđanje i oštećenja od vremenskih utjecaja. Jedinstvena čelična konstrukcija rubova uzduž bazena pruža dodatnu potporu kako bi vaš bazen uvijek bio u izvrsnom stanju. Duž unutrašnjosti bazena, atraktivna obloga Realistic Prismatic Stone™ prekrivena je premazom otpornim na UV zračenje kako bi se spriječila promjena boje ili pucanje pod utjecajem sunca.                                               

Poluautomatsko postavljanje "uradi sam" (DIY):                                             
Izdržljivi konstrukcijski materijali omogućuju da bazen ostane u dvorištu tijekom cijele godine, zahvaljujući čemu se lako može uklopiti u krajolik. Nema potrebe da ga rasklapate i ponovno sastavljate sljedeće godine. Set uradi sam (DIY) sadrži gotovo sve što vam je potrebno za postavljanje bazena – bit će vam potreban samo odvijač, ključ i nož!   

Dodatne značajke:
Ovaj bazen dolazi u setu s pješčanim filterom, površinskim skimmerom, Flip & Lock ljestvama, podlogom za bazen, pokrovom za bazen i dozatorom kemikalija ChemConnect™. Pješčani filter dobra je alternativa tradicionalnoj pumpi s filter uloškom koji ima duži vijek trajanja. Površinski skimmer pričvršćuje se na stijenku bazena, kako bi radio zajedno s filterom u svrhu uklanjanja nečistoća iz vode. Idealan je za obitelji s djecom, a dizajn Flip & Lock ljestava sprječava pristup bazenu bez nadzora. ChemConnect dozator kemikalija osigurava stabilnu razinu klora u cijelom bazenu.                                        

- Pocinčani čelični zid otporan na koroziju s izdržljivim premazom boje
- Kapacitet vode (90%): 7630 l (2018 gal.)
- Jedinstvena čelična konstrukcija uzduž bazena pruža dodatnu potporu
- PVC spremnik otporan je na UV zračenje te štiti od oštećenja koja mogu nastati od sunca
- Print Realistic Prismatic Stone™  daje bazenu lijep teksturalni izgled s intenzivnom plavom bojom u unutrašnjosti bazena
- Integrirani površinski skimmer radi sa sustavom filtracije kako bi uklonio neželjena onečišćenja i održavao vodu čistom 
- ChemConnect ™ dozator osigurava stabilnu razinu klora u cijelom bazenu
- Sigurna konstrukcija ljestava sprječava pristup bazenu bez nadzora
- Bazen se može jednostavno postaviti na čvrstu, ravnu površinu i ostaviti tijekom cijele godine
- 220--240 V ~, brzina protoka vode kroz pumpu 3028 L (800 gal.), brzina protoka vode u integriranom sustavu bazena 2271 L (600 gal.)
- Konektori za kontrolu protoka za brzo spajanje
- Sadržaj: jedan bazen, pješčana pumpa, skimmer, ljestve, podloga za bazen, pokrov za bazen, dozator ChemConnect™, zakrpa za popravak

Proizvodi iz te iste serije
Preporučeni proizvodi