Viseća fotelja Kongo naturs jastukom

199,00 € / kom

Viseća fotelja Kongo naturs jastukom

Šifra proizvoda: 8022339

199,00 € / kom


Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Boja
siva
bež

Marka: BAUMAX

Šifra proizvoda: 8022339

Dostupnost:: trenutno nedostupan

Dimenzije koša (cm):
86x72x129
Visina (cm):
195
Širina (cm):
100
Dubina (cm):
100
Jastuci u setu:
da
Max. statičko opterećenje (kg):
120
Boja okvira:
bež
Boja jastuka:
bež
Boja koša:
bež

Viseća fotelja je hit posljednjih sezona. Ljuljačka za odrasle, zbog svog izgleda poznata kao čahura ili jaje, stabilna je sjedalica koja visi u zraku na snažnoj opruzi postavljenoj na stabilan metalni okvir. Možete je postaviti na omiljeno mjesto za opuštanje u vrtu ili na terasi. Nedvojbena prednost visećeg sjedala je velika udobnost. U takvoj fotelji možete se udobno smjestiti i opustiti lagano ljuljajući se u košari. Takva fotelja će se uklopiti u svaki, čak i mali interijer, jer je opseg ljuljanja takve sjedalice puno manji u odnosu na ljuljačku pričvršćenu na strop. Viseće fotelje dostupne u ponudi izrađene su od umjetnog ratana, dok je okvir izrađen od metala. Ova vrsta namještaja savršena je nadopuna kutka za odmor u vrtu ili na terasi. Djelovat će kao nadopuna dizajnu i kao udobna fotelja za opuštanje uz omiljenu knjigu ili glazbu tijekom sunčanog poslijepodneva. Moderna završna obrada košare u obliku polukugle, prigušene, univerzalne boje umjetnog ratana i jastuci pružit će vašem vrtu posebnost i prepoznatljiv tradicionalni stil. Kupnja viseće fotelje pružit će vam mogućnost da uživate u obavljanju jednostavnih, uobičajenih aktivnosti

DOBRO JE ZNATI:
*Tehnoratan (umjetni ratan) - je umjetni materijal izrađen od ojačanog polietilenskog vlakna HPDE ili poliuretana, po uzoru na izgled, boje i svojstva prirodnog ratana. Prednost namještaja od umjetnog ratana je njegova visoka otpornost na loše vremenske uvjete, posebice na UV zrake.
*Koristeći najnovije trendove, košara fotelje može se lako izvaditi i tijekom zime objesiti na strop u kući ako nema mjesta za okvir.

Proizvodi iz te iste serije
Preporučeni proizvodi