Usisavač za bazen Aquatronix G200 58765

159,00 € / kom

Usisavač za bazen Aquatronix G200 58765

Šifra proizvoda: 8035425

159,00 € / kom


Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: BESTWAY

Šifra proizvoda: 8035425

Dostupnost:: trenutno nedostupan

Usisavač za bazen Bestway® AquaTronix™ G200 neovisni je robot za čišćenje bazena, koji će obaviti prljavi posao kako bi bazen bio čist i besprijekoran. Dizajn s vlastitim pogonom omogućuje jednostavan način održavanja vode u bazenu čistom tijekom cijele sezone, jer se usisavač kreće samostalno po dnu bazena.    

Kako radi?:
Uređajem se upravlja jednim prekidačem za napajanje i sadrži ugrađene senzore koji pokreću AquaTronix da započne čišćenje nakon uranjanja u vodu i isključivanje napajanja kada je izvan vode, štiteći tako motor i poboljšavajući životni vijek. U veliki, ugrađeni odjeljak za prljavštinu može stati do 3,5 l (0,8 galona) prljavštine prije nego što ga treba isprazniti. Dizajniran s akumulatorom, AquaTronix će raditi punih 90 minuta kada je potpuno napunjen, osiguravajući optimalno vrijeme za postizanje kristalno čistog bazena.

Funkcije:
Ovaj bežični robot ima puni opseg kretanja zahvaljujući patentiranom sustavu usmjerenog mlaza, koji mu omogućuje promjenu smjera kada naiđe na zid ili prepreku. Osim toga, kopče na klik olakšavaju održavanje i čišćenje – dovoljno je otvoriti odjeljak i ukloniti nečistoće iz njega. Robot je jednostavan za korištenje, s bočnim i gornjim ručkama te uključenim setom za lokaciju, koji olakšava izvlačenje iz vode.

Kompatibilnost s bazenom:
AquaTronix je kompatibilan s nadzemnim bazenima ravnog dna ukupne površine do 50 m² (538 ft²), s okruglim bazenima promjera do 7,32 m, pravokutnim bazenima do 9,56 m (4 inča) ili ovalnim bazenima duljine do 7,92 m.

Čišćenje ljeti nikad nije bilo lakše nego s usisavačem za bazen Bestway AquaTronix G200.

Preporučuje se za nadzemne bazene s ravnim dnom ukupne površine do 50 m².
Preporučene veličine bazena:
Okrugli - promjera do 7,32 m
Pravokutni - duljine do 9,56 m
Ovalni - duljine do 7,92 m
Automatski usisavač za bazen kreće se po dnu bazena skupljajući prljavštinu
Ugrađeni akumulator radi oko 90 minuta i puni se 5-6 sati
Bežična konstrukcija osigurava puni raspon pokreta, bez zapetljanih kabela
Ugrađeni senzori aktiviraju uređaj kada je potpuno uronjen u vodu i deaktiviraju ga kada se izvadi iz vode kako bi se zaštitio motor
Protuklizni kotači i sustav usmjerenih mlaznica osiguravaju optimalnu mobilnost i lako se okreću kada naiđu na zid ili prepreku
Bočne i gornje ručke omogućuju brzu promjenu smjera i lako izvlačenje iz vode
Veliki odjeljak za prljavštinu kapaciteta 3,5 l (0,8 galona), jednostavan za čišćenje
Kopče Quick-click olakšavaju montažu i održavanje
Sadržaj: 1 usisavač za bazen, 1 punjač, 1 set za izvlačenje