Set za čišćenje bazena Aquaclear 58794

29,99 € / set

Set za čišćenje bazena Aquaclear 58794

Šifra proizvoda: 8035482

29,99 € / set


29,99

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: BESTWAY

Šifra proizvoda: 8035482

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Održavajte svoj nadzemni bazen u besprijekornom stanju uz Bestway® AquaClear™ set dodataka za održavanje bazena. Opremljen svim ključnim alatima koji su vam potrebni za praćenje i upravljanje razinom klora, usisavanje i skupljanje nečistoća, provjeru temperature vode u bazenu, pa čak i popravak obloge, ovaj pribor za održavanje bazena jako je važan i biti će vam potreban svaku sezonu!

AquaClear usisavač i skimmer:
Ovaj set uključuje lagani štap sa zamjenjivim završetcima za usisavanje i skupljanje nečistoća. Usisavač se spaja na standardno vrtno crijevo (nije uključeno) kako bi se postigao efekt usisavanja, a vrh skimmera ima čvrstu mrežicu. Štap je kompatibilan i s nadzemnim bazenima i s bazenima ukopanim u zemlji do 3,96 m (13 ft) dužine ili promjera.  

ChemGuard™ dozator kemikalija:
Ovaj dozator kemikalija štiti od izravnog kontakta ljudi s kemikalijama za bazen - jednostavno koristite poklopac umjesto zaštitne rukavice za sigurno rukovanje tabletama. Također ima sigurnosnu blokadu za djecu s dvostrukim djelovanjem, koja drži kemikalije unutar dozatora i izvan dohvata malih ručica. Dozator također uključuje integrirani termometar, tako da jednostavno možete očitati temperaturu i u Fahrenheitima i u Celzijusima.  

Test trake Pool & Spa 3 u 1:
Ove trake trenutno pokazuju razinu klora, pH i ukupnu lužnatost vode vašeg bazena. Kada se uroni u vodu, traka će promijeniti boju. Upotrijebite sustav jednostavnog usklađivanja boja na bočnoj strani bočice kako biste brzo odredili razinu kemikalija prisutnih u vodi.

Izdržljive zakrpe za popravak:
Zakrpe za popravak su vodootporne i omogućuju vam da popravite probleme ispod razine vode vašeg bazena ili jacuzzija. Za postavljanje samoljepljivih zakrpa za popravak, jednostavno očistite oštećeno područje proizvoda na napuhavanje, odlijepite stražnju stranu zakrpe, a potom je pažljivo zalijepite.

- Kompatibilan s bazenima promjera do 3,96 m
- Lagani štap sa zamjenjivim glavama za usisavanje i za sakupljanje nečistoća
- Plovak za kemikalije s ugrađenom rukavicom za rukovanje kemikalijama i termometrom; raspršuje do 7,6 cm / 3˝ tableta klora ili broma (nije uključeno)  
- Test trake 3-u-1 koriste trenutni sustav usklađivanja boja za mjerenje slobodnog klora (0-10 ppm), pH (6,2-8,4) i ukupne lužnatosti (0-240 ppm). 
- Zakrpe za popravak površine 42 cm2.
- Sadržaj seta: 1 štap, 1 glava usisavača, 1 glava skimmera, 1 dozator kemikalija, 50 test traka, 9 čvrstih zakrpa za popravak   

Proizvodi iz te iste serije
Preporučeni proizvodi