Kolut za plivanje Flirty Fiesta 12+ 107 cm 36294

8,99 € / kom

Kolut za plivanje Flirty Fiesta 12+ 107 cm 36294

Šifra proizvoda: 8035452

8,99 € / kom


Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: BESTWAY

Šifra proizvoda: 8035452

Dostupnost:: trenutno nedostupan

Zahvaljujući zabavnom kolutu za plivanje Bestway® Flirty Fiesta™ privlačit ćete pažnju i svi će vas pratiti pogledom gdje god plivali!
Dizajniran za plivače od 12 godina i starije, ovaj kolut za plivanje ima grafiku inspiriranu Astecima i dodaje šarma i dobru atmosferu svim vašim avanturama u vodi. Osim toga, 2 ručke čine ulazak i izlazak iz koluta vrlo lakim. Kompaktna struktura olakšava stavljanje Flirty Fiesta Swim u torbu za plažu ili pakiranje u kofer za obiteljski odmor. Na kraju dana kolut za plivanje možete lako ispuhati i spremiti za buduću upotrebu. Započnite razgovor ili se samo opustite u vodi, u svakom slučaju ćete privući pažnju s kolutom za plivanje Bestway® Flirty Fiesta.

Grafika inspirirana Astecima
2 ručke
Sadržaj: 1 kolut za plivanje, zakrpa za popravak

Pomagala za plivanje na napuhavanje Bestway® savršeni su dodaci za bazene za opuštajuće plivanje tijekom vrućeg dana. Ljubitelji bazena mogu provesti dan sa stilom, na napuhancima dizajniranim u skladu s najnovijom modom i trendovima. Lako se napuhavaju, prazne i skladište, neki napuhanci čak imaju promišljene dodatke kao što su držači za čaše ili ručke.