Drveni stol 120x65x68

109,00 € / kom

Drveni stol 120x65x68

Šifra proizvoda: 8056837

109,00 € / kom


Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: BAUMAX

Šifra proizvoda: 8056837

Dostupnost:: trenutno nedostupan

Visina (cm):
68
Širina (cm):
65
Dužina (cm):
120
Boja konstrukcije:
tamno drvo
Materijal ploče stola:
bagremovo drvo
Materijal konstrukcije:
bagremovo drvo
Otvor za suncobran:
da
Sklopiva:
ne

Unikatan vrtni stol u stilu spaljenog drveta. Tamna boja s mrljama zasigurno će ga istaknuti od ostalog vrtnog namještaja. Najveća prednost su jedinstveni drveni kotači koji ujedno podupiru cjelinu. Stol ima dodatne noge koje ga stabiliziraju. Uz stol preporučujemo kupnju klupe bez naslona u istom stilu, iz iste serije, kako biste stvorili udoban set za odmor ili set za jelo u oldschool stilu. Stol ima otvor za suncobran kako bi se dodatno povećala udobnost korištenja. Zahvaljujući korištenim materijalima, namještaj je visoke kvalitete i može se koristiti tijekom cijele godine.
Namještaj je izrađen od prirodnog drva jele, koje je prošlo proces paljenja, zahvaljujući čemu je povećana čvrstoća i otpornost materijala na nepovoljne uvjete. Zatim je stol tretiran vodenim temeljnim premazom, a u sljedećem koraku lakiran je jednim slojem bezbojnog poliuretanskog laka.
Stolovi su izrađeni od prirodnog drva, zbog čega je svaki jedinstven i neponovljiv. Za održavanje besprijekorne boje,  impregniranje drva i zaštitu strukture od oštećenja proizvođač preporuča korištenje ulja ili bajca.

Proizvodi iz te iste serije
Preporučeni proizvodi