Set vrtnog namještaja 2+1+1 bijela/bež

169,00 € / kom

Set vrtnog namještaja 2+1+1 bijela/bež

Šifra proizvoda: 8032486

169,00 € / kom


169,00

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: BAUMAX

Šifra proizvoda: 8032486

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 5 radnih dana

Dimenzije sofe:
124x64x78 cm
Broj sjedećih mjesta:
4
Jastuci u setu:
da
Boja jastuka:
bež
Boja namještaja:
bijela
Materijal ploče stola:
kaljeno staklo
Materijal konstrukcije:
metal
Fotelja uključena u set:
da
Klupa uključena u set:
da
Stolić uključen u set:
da

Želite popiti kavu u vrtu? Sa setom vrtnog namještaja 2+1+1 i niskim stolićem za kavu sa staklenom pločom možete se opustiti i uživati u lijepom vremenu. Set vrtnog namještaja 2+1+1 uključuje trosjed, dvije fotelje, stolić i jastuke. Namještaj je izrađen od metala i umjetnog ratana koji su izdržljivi i otporni na vremenske uvjete. Metalni okvir namještaja je bijele boje, što mu daje lakoću i eleganciju. Umjetni ratan i jastuci su u nijansama bež boje, što stvara ugodnu i harmoničnu atmosferu.
Trosjed i fotelje su udobne, zahvaljujući jastucima koji pružaju najvišu razinu udobnosti. Imaju naslone od umjetnog ratana, koji daju karakter i stil.
Stolić ima nisku ploču od kaljenog stakla koja je elegantna, izdržljiva i jednostavna za čišćenje. Ploča stolića je pravokutnog oblika i ima dovoljno površine da na nju stavite kavu, kolačiće ili cvijeće. Stolić ima i četiri bijele metalne noge koje osiguravaju stabilnost i udobnost.
Set vrtnog namještaja 2+1+1 s niskim stolićem za kavu sa staklenom pločom savršena je za vrt, terasu ili balkon, gdje možete provesti ugodne trenutke s obitelji ili prijateljima. Namještaj se lako sastavlja i premješta, pa ga možete rasporediti kako god želite. Ovaj set vrtnog namještaja 2+1+1 s niskim stolićem za kavu sa staklenom pločom odličan je izbor za ljude koji cijene udobnost, eleganciju i kvalitetu. Naručite vrtni set 2+1+1 s niskim stolićem sa staklenom pločom još danas i uživajte u ljepoti i funkcionalnosti vrtne garniture.

Proizvodi iz te iste serije
Preporučeni proizvodi