Fotelja Kita natur

99,00 € / kom

Fotelja Kita natur

Šifra proizvoda: 8033271

99,00 € / kom


Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: BAUMAX

Šifra proizvoda: 8033271

Dostupnost:: trenutno nedostupan

Visina (cm):
87
Širina (cm):
58
Dubina (cm):
71
Boja:
natur
Materijal sjedala:
umjetni ratan
Materijal konstrukcije:
aluminij
Nasloni za ruke:
da
Regulacija naslona:
ne
Mogućnost slaganja stolica jedne na drugu:
ne
Max. statičko opterećenje (kg):
120
Sklopivost:
ne
Jastuci u setu:
da

Kita je vrtna fotelja koja impresionira svojim jedinstvenim i unikatnim stilom. Izrađena je od umjetnog ratana u boji koja oponaša prirodni ratan, a osim toga on je izdržljiv, otporan na vremenske uvjete i jednostavan za održavanje. Umjetni ratan stolici daje luksuzan izgled i impresivan oblik koji privlači poglede i naglašava karakter vrta. Stolica ima i jastuk za sjedalo koji pruža udobnost i mekoću.

Fotelja Kita savršena je za vrt, terasu ili balkon gdje možete uživati u opuštanju i odmoru na svježem zraku. Savršena je i za reprezentativan dnevni boravak, blagovaonicu ili zimski vrt. Fotelja je ergonomska i lako se prenosi pa se može kombinirati s drugim namještajem. Stolica Kita pristaje uz svaki vrtni stil zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu koji spaja klasičan i moderan stil. Boja umjetnog ratana je neutralna pa se slaže s ostalim namještajem i dodacima.

Fotelja Kita izvrstan je izbor za ljude koji cijene udobnost, eleganciju i kvalitetu. Ima atraktivnu cijenu pa je možete kupiti povoljnije. Ne oklijevajte,  već danas naručite stolicu Kita i uživajte u ljepoti i funkcionalnosti vrtnog namještaja. Kita stolica je proizvod koji će ispuniti vaša očekivanja i učiniti vaš vrt jedinstvenim.

Proizvodi iz te iste serije
Preporučeni proizvodi